17/12/12

Ομιλία στα γραφεία Χαλκίδος


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της Χαλκίδος, από τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Π. Κτιστάκη, με θέμα την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις εθνικιστικές λύσεις. Αναλύθηκαν με απλά λόγια οι παράμετροι της κρίσης, το πώς έφθασε η Ελλάδα σ' αυτό το σημείο, με ευθύνες ποίων και ποιοι ωφελούνται από το ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων.



Ο συναγωνιστής, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος ήρθε κατευθείαν από τη συγκέντρωση στη Νίκαια και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, τόσο για την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών του Κινήματος στην Θράκη, όσο και για τη μεγαλειώδη πορεία από χιλιάδες Χρυσαυγίτες, παρά την παράνομη αντισυγκέντρωση κομμάτων της αριστεράς και λαθρομεταναστών.


Η συζήτηση που ακολούθησε είχε μεγάλη συμμετοχή και απέδειξε το υψηλό φρόνημα και την κατάρτιση των μελών και φίλων του Κινήματος. Η θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών ν' αναστήσουν την Πατρίδα και τον Λαό τους είναι ισχυρότερη από εχθρό του Ελληνισμού. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας