6/12/12

Ψηλά τις Σημαίες, Συναγωνιστές! Δεν θα τους προσκυνήσουμε.


Όταν ο υπουργός “Προστασίας’’ του Πολίτη διακηρύσσει από βήματος της Βουλής, το τσάκισμα των “ταγμάτων εφόδου’’ της Χρυσής Αυγής, όμως τσακίζεται στα βράχια της αλαζονείας του, όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξαγγέλλει νομικό αγώνα για να τεθεί εκτός νόμου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όμως ναυαγεί πριν καν σαλπάρει, όταν οι πληρωμένοι καθεστωτικοί χαφιέδες της δημοσιογραφικής αγέλης λασπολογούν τον Ελληνικό Εθνικισμό, όμως πνίγονται στα λύματα του καπιταλιστικού και μαρξιστικού τους βόθρου, τότε έρχεται η λύση των βομβών.

Όπως ακριβώς σε παγκόσμιο επίπεδο, τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ αναλαμβάνουν δράση, όταν αποτυγχάνει η “δημοκρατική’’ διπλωματία των σιωνιστών, έτσι και στην Ελλάδα, οι τρομοκράτες αποτελούν τους «φύλακες» του Καθεστώτος, τους «ελεγκτές» των ιδεολογικών φρονημάτων, απέναντι στους εχθρούς του κράτους της σαπίλας και της διαφθοράς. Μιλώντας εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ένας θλιβερός ανθρωπάκος, βουλευτής του κόμματος που χρηματίστηκε –αποδεδειγμένα- από τη Siemens, ενός κόμματος που κατέκλεψε τον ιδρώτα και τους κόπους του Ελληνικού Λαού, είχε δηλώσει μέσα στο κοινοβούλιο: “η Δημοκρατία θα νικήσει’’!

Όπου δημοκρατία, τα ορφανά του Μαρξ και του Τρότσκι που στελέχωσαν το σοσια-ληστρικό ΠΑΣΟΚ, εννοούν το Καθεστώς εκείνο το οποίο αγκομαχά με νύχια και με δόντια να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Να συντηρήσει δηλαδή, τη σημερινή πραγματικότητα της τοκογλυφικής και φοροεισπρακτικής επιδρομής, το καθεστώς των εργολάβων, των μεγαλοεκδοτών-καναλαρχών και των τραπεζιτών. Αυτή τη δημοκρατία υπηρετούν οι διεφθαρμένοι. Ε λοιπόν αυτή η δημοκρατία στην οποία πιστεύει η μεταπολιτευτική κάστα των Προδοτών, θα συντριβεί μπροστά στην ανυποχώρητη Θέληση των Εθνικιστών. Η “δημοκρατία’’ τους, η δημοκρατία των βομβών θα ηττηθεί, η Πατρίδα θα νικήσει!

Αν νομίζουν οι προσκυνημένοι, ότι με βόμβες θα τρομάξουν εκείνους που δεν προσκύνησαν ποτέ, είναι βαθύτατα γελασμένοι. Φτύνουμε κατάμουτρα τον πολιτικό τους καθωσπρεπισμό, φτύνουμε την μεταπολιτευτική τους δικτατορία, φτύνουμε και τα μαρξιστικά σκυλιά τους, τα οποία εκτελώντας τις εντολές των καπιταλιστών, τοποθετούν νύχτα βόμβες σε Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματός μας. Όσο κι αν επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν την Θέληση του Ελληνικού Λαού, είναι αδύνατο να κρύψουν τον δικό τους τρόμο, από την επέλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι επειδή η ηλιθιότητά τους, απεδείχθη περίτρανα στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι βόμβες έσκαγαν στα ίδια τους τα χέρια, εμείς οι Εθνικιστές τους το δηλώνουμε ευγενικά: μη ρισκάρετε δειλοί, άδικος κόπος. Κοιτάξτε γύρω σας! Δείτε παντού τις Σημαίες μας να ανεμίζουν περήφανα, δείτε τις Φάλαγγές μας να βαδίζουν σε μιαν ακλόνητη Ενότητα και μια σιδηρά Πειθαρχία! Νιώστε εχθροί: Ερχόμαστε και η Γη τρέμει!

Είχαν την ψευδαίσθηση, ύστατη ελπίδα των απελπισμένων, πως εισερχόμενοι οι Εθνικιστές στο κοινοβούλιο, θα μαλακώσουν, θα γίνουν πιο διαλλακτικοί, θα αλλάξουν, θα τους προσεταιριστούν... Ατύχησαν! Γκρεμίστηκε πολύ γρήγορα και το τελευταίο ψήγμα πεποίθησης, πως θα τους δώσουμε τα χέρια, προδίδοντας το Λαό μας. Όμως όχι! Τα δικά μας χέρια, παρέμειναν καθαρά, ένδειξη της αποφασιστικοτητός μας, να λογαριαστούμε μια και καλή με το μεταπολιτευτικό οικοδόμημα της Προδοσίας και τα ανδρείκελά του.

Και τι είναι οι βόμβες τους, αν όχι τα παράσημα Τιμής, στη μακροχρόνια αγωνιστική Πορεία του Κινήματός μας; Όταν το Κίνημα, εκκίνησε στον ωραίο αυτό Αγώνα, γνώριζε πως δε θα αντιμετωπίσει τον εχθρό με πολιτικό διάλογο. Ο πολιτικός διάλογος, απαιτεί αντίπαλο πάνω απ’ όλα έντιμο. Εκείνων όμως η ιστορία, βρίθει παραδειγμάτων ανεντιμότητος και βρωμιάς. Δεν επιδιώκουν την ήττα μας στο ιδεολογικό πεδίο. Επιθυμούν διακαώς την βιολογική μας εξόντωση. Το ίδιο ακριβώς που ήθελαν και οι παππούδες τους και το κυνήγησαν κατά τον συμμοριτοπόλεμο του 1944-49. Οι παππούδες τους όμως, δε τους δίδαξαν τι παθαίνει όποιος στρέφεται κατά του Ελληνικού Έθνους. Εάν χρειαστεί, το Ελληνικό Αίμα θα τους ξαναδώσει ένα μάθημα. Μόνο που αυτή τη φορά, οι προοπτικές για εκείνους είναι χειρότερες: διότι τώρα, δεν υπάρχουν οι “σοσιαλιστικές δημοκρατίες’’ της Αλβανίας, της Γιουγκοσλαβίας και της Βουλγαρίας για να τρέξουν να κρυφτούν. Τώρα υπάρχει μόνο η Ελληνική Οργή για να σκορπίσει φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ουδεμία υπήρξε καταδίκη, της τρομοκρατικής βομβιστικής επιθέσεως στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως στη Δυτική Αττική. Και είναι τούτο φυσικόν, διότι δεν εθίχθησαν τα συμφέροντα κάποιου εκ των κομμάτων του μεταπολιτευτικού συνεταιρισμού, μήτε τα συμφέροντα των τραπεζιτών. Άφαντος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων. Άκρα του τάφου σιωπή, όμοια μ’ εκείνη που διακρίνει τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, όταν οι ορδές των λαθροεισβολέων, σκοτώνουν τον Ελληνικό Λαό με τις ευλογίες της πολιτικής ηγεσίας του Καθεστώτος. Άλλη μια απόδειξη, ότι ο Ελληνικός Λαός και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βιώνουν κατά τον ίδιο τρόπο την ανθελληνική τρομοκρατία του Καθεστώτος της Μεταπολιτευτικής πανούκλας.

Είναι πραγματικά λυπηρό, οι ιδεολογικοί μας εχθροί να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και αντί επιχειρημάτων, να επιδοκιμάζουν δια της εκκωφαντικής σιωπής, την πρακτική της σταλινικής τρομοκρατίας. Είναι όμως χαρμόσυνο το γεγονός της παντελούς αδυναμίας τους, να αντιπαρατεθούν με τον μαχόμενο Ελληνικό Εθνικισμό. Ξεβρακώσαμε τους βασιλείς της διαφθοράς και της Προδοσίας, τους απομυθοποιήσαμε, δε μένει παρά να τους θάψουμε πολιτικώς και ιδεολογικώς.

Αποτελεί βεβαίως πρόκληση μεγίστου βαθμού, το γεγονός ότι, ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο υποστηρίζεται σήμερα από ένα εκατομμύριο Έλληνες και το οποίο γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στόχος των τρομοκρατών του Καθεστώτος, στερείται της αστυνομικής φύλαξης των βουλευτών του. Την ίδια στιγμή που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής το στερούνται, το δικαίωμα αυτό απολαμβάνουν οι βουλευτές όλων των υπολοίπων κομμάτων, πρώην πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι. Δυνάμεθα ως εκ τούτου, να εξάγουμε ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο συμπέρασμα: δεν είναι η απειλή των τρομοκρατών που καθιστά αναγκαία την φύλαξη των δημοσίων προσώπων, διότι σε αυτή την περίπτωση, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είχαν αστυνομική προστασία. Αντιθέτως, είναι ο φόβος της λαϊκής αντίδρασης και οργής εκείνος που επιτάσσει την φύλαξη όλων των υπολοίπων δημοσίων προσώπων. Για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον σε οποιοδήποτε από τα στελέχη του Κινήματος, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός “Προστασίας’’ του Πολίτη, θα φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Τα είκοσι και πλέον έτη, μέσα στα οποία το Κίνημά μας, γνώρισε τις βομβιστικές επιθέσεις του κόκκινου παρακράτους, τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των κρατικοδίαιτων αριστεριστών, τη συνομωσία της σιωπής αλλά και τη λάσπη των μέσων ενημερώσεως, τις απειλές και τις διώξεις του ανθελληνικού Κράτους, καταδεικνύουν ότι το Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο. Έχουν κατ’ επανάληψη οι “δημοκράτες’’ επιχειρήσει να μας σκοτώσουν. Απέτυχαν. Εμείς οι Εθνικιστές όμως γνωρίζουμε, πως ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Κι αν κάτι συσσωρεύεται μέσα μας, συνεπεία των τρομοκρατικών επιθέσεων, δεν είναι ο φόβος. Τουναντίον, είναι η αποφασιστικότητα που ξεχειλίζει και η Πίστη μας που ατσαλώνεται. Το Καθεστώς της Προδοσίας ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ συντριβεί με πάταγο. Κι όταν στη θέση του καταρρέοντος σημερινού οικοδομήματος της μεταπολιτευτικής απάτης, οικοδομήσουμε το Λαϊκό και Εθνικό Κράτος, τότε και μόνον τότε, θα αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη για τα εγκλήματα των εχθρών μας.

Καθημερινά καθίσταται ξεκάθαρο, ότι ο Πόλεμος με το Καθεστώς, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, τόσο για εμάς, όσο και για εκείνους. Για εμάς, διότι αν πέσουμε, θα πέσει μαζί μας το ενδοξότερο Έθνος της γης. Για εκείνους, διότι αν ηττηθούν, λύονται τα δεσμά της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που πνίγουν το Λαό μας, διότι θα απολέσουν τα προκλητικά τους προνόμιά τους, διότι θα σημάνει το τέλος της διεφθαρμένης και προδοτικής μεταπολίτευσης. Να γιατί εμείς οι Εθνικιστές, έχουμε χρέος να διαγράψουμε τις λέξεις “ήττα, ανακωχή, υποχώρηση’’ από τα λεξιλόγιά μας. Μπροστά μας, βρίσκεται με ορθάνοιχτα τα φτερά της, η Θεά της Νίκης. Καθήκον μας να την ακολουθήσουμε σε έναν Αγώνα δύσκολο, μα συνάμα ωραίο και αναγκαίο, όσο τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει για το Κίνημά μας αλλά και για ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος, άλλος δρόμος από εκείνον του Εθνικού Καθήκοντος, το δρόμο που οδηγεί στην ολοκληρωτική συντριβή των συνασπισμένων δυνάμεων των εχθρών μας. Νίκη με κάθε τίμημα, είναι το σύνθημα που πρέπει να αντηχεί στις πόλεις και τα χωριά της Πατρίδος, σε κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης όπου βρίσκονται Εθνικιστές!

Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι της Δυτικής Αττικής, ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα! Όσες βόμβες κι αν βάλουν, τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να σταματήσει την απαρέγκλιτη Πορεία του Κινήματος προς την Τελική Νίκη! Ζυγώνει η μέρα που όλοι οι δρόμοι θα είναι ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία! Εκείνοι που τρέμουν ήδη, είναι οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές εχθροί μας: διότι και από τα συντρίμμια ακόμη των γραφείων μας καίει άσβεστη η Ιερή Φλόγα της Εθνικιστικής μας Πίστεως και αναδύεται υπέρλαμπρη η δύναμη της Θελήσεώς μας για καθολική επικράτηση επί των ανθελλήνων. Περιφρονούμε τους δούλους του Καθεστώτος και προχωρούμε Εμπρός, πάντα Εμπρός, μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνικού Λαού!

Στο Καθεστώς της Προδοσίας, στο Κράτος και το παρακράτος της Αριστεράς και της Δεξιάς, αποκρινόμαστε με Ελληνική Τιμή και Εθνικιστική Περηφάνια: NON SERVIAM (Δε θα σε υπηρετήσω)!

Ζήτω το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!
Ζήτω η Νίκη!

Ε.Καρακώστας
Πυρήνας Λιβαδειάς
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας