17/1/13

Πυρήνας Λιβαδειάς: Ενημερωτική δράση στην Αλίαρτο


Την Τετάρτη, ο Πυρήνας Χρυσής Λιβαδειάς, προχώρησε σε εκτεταμένη πολιτική δράση στον Δήμο Αλιάρτου. Μέλη του Πυρήνα Λιβαδειάς, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αλίαρτο, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα κατοίκων του Δήμου. Επί μια και πλέον ώρα, το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου, πολυπληθές κλιμάκιο του Πυρήνα Λιβαδειάς, επιδόθηκε στη διανομή εφημερίδων και ενημερωτικού πολιτικού υλικού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. 


Η παρουσία των Εθνικιστών, προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους κατοίκους της Αλιάρτου, οι οποίοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τους Συναγωνιστές μας. Εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδος ‘’Χρυσή Αυγή’’ παραδόθηκαν σε χέρια έτοιμα να σηκώσουν τη Σημαία της Αντίστασης, ενάντια στο ανθελληνικό και διεφθαρμένο Καθεστώς. Πανευτυχείς οι συμπατριώτες μας, έσπευσαν να πλαισιώσουν το κλιμάκιο των μελών του Πυρήνα, το οποίο με τη σειρά του φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο για τη σημασία του Αγώνος ενάντια στους δειλούς και τους προσκυνημένους. 


Διατέθηκε επίσης, υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την Πατρίδα και το Λαό μας, ενώ σε κάθε δρόμο από τον οποίο διήρχετο η Εθνικιστική Φάλαγγα, νέοι και ηλικιωμένοι Έλληνες παρακολουθούσαν με συγκίνηση και θαυμασμό. Η φράση ‘’μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας σώσει’’, βρισκόταν σε όλα τα ελληνικά χείλη ενώ σε κάθε γειτονιά οι Συναγωνιστές εισέπρατταν την αγάπη του κόσμου. 





Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, ώστε κάθε Έλληνας να κατανοήσει πως υπάρχει ένα Κίνημα γνήσια Λαϊκό και αμετανόητα Εθνικιστικό, έτοιμο να συντρίψει το Καθεστώς της προδοσίας και του ανθελληνισμού. 


Πυρήνας Λιβαδειάς