20/1/13

Με επιτυχίες οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις


Συνεχίζονται αμείωτα οι επισκέψεις κλιμακίων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας σε επιχειρήσεις των νομών μας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "Δουλειά στους Έλληνες". Παρά την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης και τα αυξανόμενα "λουκέτα" επιχειρήσεων, προοδευτικά αυξανόμενοι είναι και οι εργοδότες που προτιμούν πλέον Έλληνες για την κάλυψη των όποιων θέσεων εργασίας διαθέτουν.


Με την θεσμική (και δημοσκοπική) πίεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυστηροποιήθηκε κάπως η νομοθεσία για τους απασχολούμενους λαθρομετανάστες και πολλοί εργοδότες αποφασίζουν, αντί να "νομιμοποιήσουν" (με υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) τους παρανόμους αλλοδαπούς που απασχολούν, να τους αντικαταστήσουν με Έλληνες, που προσλαμβάνουν νόμιμα. Eπιλογή που συστήνουμε ως Εθνικιστές.


Με το κράτος, τις υπηρεσίες και τους φορείς του, τις ΜΚΟ και το σύνολο της αριστεράς να θεσμοθετούν "θετικές διακρίσεις" υπέρ αλλοδαπών και "ευπαθών", οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι που στεκόμαστε στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων.


Επισκεπτόμενοι μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, συζητώντας με τους εργοδότες, προσπαθούμε να αντιληφθούν τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει η "φθηνή" επιλογή τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών αντί Ελλήνων, τόσο στις τοπικές κοινότητες, όσο και στην οικονομία, αλλά και στο σύνολο του λαού μας, συμπεριλαμβανομένων τελικά και των ιδίων.


Για την επιβίωση του λαού μας που βάλεται ανηλεώς από τα μέτρα υπηρετών της παγκοσμιοποίησης, για την αποτροπή της "κινεζοποίησης" του αρχαίου μας Έθνους, 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας