4/2/13

ΙΜΙΑ 2013: Δεν ξεχνούμε - Δεν συγχωρούμε!


Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας έδωσε μαζικά το παρόν στην μεγάλη εθνικιστική συγκέντρωση προς τιμή των τριών ηρώων αξιωματικών και προς μνήμη της προδοσίας που παραχώρησε αμαχητί ελληνικό έδαφος. 

 

Δύο λεωφορεία έφυγαν από Χαλκίδα και ένα από Λιβαδειά και πολλοί άλλοι συναγωνιστές με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Φτάσαμε περίπου 3 ώρες πριν την επίσημη ώρα της εκδήλωσης. Στην πλατεία Ρηγίλλης συναντήσαμε και τον περιφερειάρχη μας και βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Ν.Μίχο, που βοηθούσε από το πρωί στις προετοιμασίες της εκδήλωσης, όπως όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος.


Η ομάδα περιφρούρησης της τοπικής συμπαρατάχθηκε στις φάλαγγες περιφρούρησης της εκδήλωσης και όλοι οι συναγωνιστές φάνηκαν αντάξιοι των καθηκόντων που ανέλαβαν, διασφαλίζοντας απόλυτα την τάξη και την ασφάλεια των μετεχόντων. Μία μεγαλειώδης πορεία 50 χιλιάδων ατόμων χωρίς το παραμικρό "παρατράγουδο" είναι επίτευγμα των ομάδων περιφρούρησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Όλοι μας συγκινηθήκαμε, όλοι μας οργιστήκαμε, όλοι μας υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε κάθε χρόνο εκεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Μέχρι τη Δικαίωση και τη Νέμεση.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας