22/4/13

Πυρήνας Λειβαδιάς: Ενημερωτική δράση


Στα πλαίσια των πολιτικών δράσεων του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς, κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε και προχώρησε σε διανομή ενημερωτικού υλικού σε Δαύλεια, Άγιο Βλάση και Χαιρώνεια.

Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, οι οποίοι εκδήλωσαν την ολόθερμη συμπαράσταση στον Εθνικό Αγώνα του Κινήματος. Νέοι, σεβάσμιοι γέροντες και μικρά παιδιά, έσπευσαν να χαιρετήσουν και να μιλήσουν με τους συναγωνιστές μας, οι οποίοι κάλεσαν τους συμπατριώτες μας να πυκνώσουν τις Φάλαγγες της Χρυσής Αυγής, ώστε να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η πτώση του μεταπολιτευτικού εκτρώματος και η οικοδόμηση του Νέου, Εθνικού-Λαϊκού Κράτους.

Η εγκατάλειψη των αγροτών και η ανεργία, έχουν σημαδέψει τις περιοχές του επαρχίας Λιβαδειάς, όπως άλλωστε και ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, επισημάνθηκε στους κατοίκους η επιτακτική ανάγκη του Εθνικιστικού Αγώνα, προκειμένου οι Έλληνες να ξαναπάρουν τις τύχες της Πατρίδος στα χέρια τους.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδος του Κινήματος και υλικού με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, τα οποία οι συμπατριώτες μας έσπευσαν να προμηθευτούν. Ευχάριστη έκπληξη - και ουσία της δράσεως- η παρουσία μικρών παιδιών, τα οποία στη θέα των συναγωνιστών, άρχισαν να φωνάζουν με πάθος το σύνθημα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή». Γι’ αυτή τη Νεολαία αγωνιζόμαστε και όπως όλα δείχνουν, παρά τη λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το μέλλον μας ανήκει!

Πυρήνας Λιβαδειάς