22/5/13

Εκατοντάδες στα εγκαίνια του Πυρήνα Λοκρίδος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Πυρήνα Λοκρίδος το Σάββατο στην Αταλάντη.  Εκατοντάδες φίλοι και φίλες της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν  στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στον Δήμο Λοκρών, αποδεικνύοντας ότι και στη Λοκρίδα το ποτάμι του Εθνικιστικού κινήματος γίνεται καθημερινά όλο και πιο δυνατό και είναι πλέον ασταμάτητο. 

Μετά το πέρας του αγιασμού των γραφείων ακολούθησαν ομιλίες.  Πρώτος πήρε τον λόγο ο γραμματέας της Τ.Ο. Λαμίας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος αναφέρθηκε στη ραγδαία άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νομό της Φθιώτιδας, γεγονός που οδήγησε στην ίδρυση και δεύτερου γραφείου στο νομό μας.  Ακολούθησε η ομιλία του υπεύθυνου Π. Λοκρίδος Θεόδωρου Πάνου, ο οποίος τόνισε την μεγάλη δυναμική του Κινήματος στην Λοκρίδα και κάλεσε τους συναγωνιστές να συσπειρωθούν προκείμενου ο αγώνας για την  επικράτηση των ιδεών του Εθνικισμού να γίνει πιο εντεταμένος.
Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πυρήνα Λοκρίδος «…άλλο ένα κάστρο του Εθνικισμού» και παραλλήλισε τα μέλη του Πυρήνα με τους πολεμιστές του Λεωνίδα.  Έτσι και σήμερα οι Χρυσαυγίτες καλούμαστε, υπό την καθοδήγηση του αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, να εναντιωθούμε στον ανθελληνισμό και να υπερασπιστούμε μέχρις εσχάτων τις αξίες του Ελληνισμού. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.  Ο Συναγωνιστής υπογράμμισε ότι τα εγκαίνια των γραφείων στη Λοκρίδα είναι η καταλληλότερη απάντηση σε εκείνους που  φιλοδοξούν να ανακόψουν τη ραγδαία άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συκοφαντώντας το Κίνημα.  Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι ο Αγώνας μας πρέπει να βασίζεται στις αρχές και τις αξίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να κρατηθεί μακριά από τους όποιους καιροσκόπους που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική του Κινήματος. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με απόλυτη πειθαρχεία και πίστη στην ηγεσία του Κινήματος  Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.



Πυρήνας Λοκρίδας Εθ. Αντιστάσεως 34, Αταλάντη
Παρασκευή 19:00-21:00
Τηλ: 6976 943 979
e-mail: xalokridos@yahoo.gr