31/5/13

Στη μεγάλη εκδήλωση για την Άλωση


Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συμμετείχε, με 25μελή αντιπροσωπεία και τον συναγωνιστή βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, στην τακτική επετειακή εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Άλωση της Πόλης και τους πεσόντες τελευταίους υπερασπιστές της, στην Μητρόπολη Αθηνών. Ήταν η δεύτερη οργανωμένη συμμετοχή της τοπικής μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που μετρά είκοσι χρόνια συστηματικής πραγματοποίησης.



Οι συγκλονιστικές ομιλίες, η μυσταγωγική ατμόσφαιρα και η απλή παρουσία μας υπό το άγαλμα του Τελευταίου Έλληνα Αυτοκράτορα με χιλιάδες άλλους συναγωνιστές, εξύψωσαν το αγωνιστικό φρόνημα, διατράνωσαν τη θέλησή μας ν' αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για τον Ιερό Σκοπό του Κινήματός μας, την σωτηρία της Πατρίδος και την ανάσταση του Λαού μας.


Στιγμιότυπο από την παράταξη της αντιπροσωπείας μας στη μεγαλειώδη πορεία, προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Σε πλήρη αντίθεση με τη διατεταγμένη "φιλία" με τους τούρκους, οι Χρυσαυγίτες δεν ξεχνούμε την πραγματική φύση των σφαγέων των προγόνων μας. ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

 

Δεν ξεχνούμε όσα μας πήραν, εχθροί και "φίλοι", και ορκιζόμαστε ότι μια μέρα θα τα πάρουμε πίσω για να τ' αποδώσουμε στις επόμενες γενεές των Ελλήνων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας