21/5/13

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την πραγματική ιστορία του ΚΚΕ


Γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας την Κυριακή, κατά την παρουσίαση της άγνωστης προδοτικής ιστορίας του Κομμουνισμού στην Ελλάδα. Με μεγάλη προσοχή, συναγωνιστές και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρακολούθησαν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων της συνεχούς προδοσίας των κομμουνιστών σε κάθε εθνικό θέμα, από την ίδρυση του πρώτου κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.


Ο συναγωνιστής Ε. Μπαρμπούρης ξεκίνησε την ομιλία του από τους ιδρυτές του Κομμουνιστικού Κόμματος και στη συνέχεια παρουσίασε επιλεκτικά (για το σύνολο θα χρειαζόταν μήνες) και αδιάσειστα ντοκουμέντα (επίσημες συμφωνίες, αποφάσεις συνεδρίων, οδηγίες, κείμενα και επιστολές) των ίδιων των κομμουνιστών ηγετών στην Ελλάδα, για τις πολυπληθείς προδοσίες τους στην Μικρά Ασία και τον Πόντο, στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ήπειρο, την Κύπρο και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερα κατατοπιστικοί οι συμπληρωματικοί σχολιασμοί συναγωνιστών, κατά τη συζήτηση που ακολούθησε. Στους αφυπνισμένους Έλληνες δεν πιάνει πια η μαύρη προπαγάνδα των ανθελλήνων. Οι Χρυσαυγίτες ερευνούν την πραγματική ιστορία, μελετούν τα διδάγματά της και ετοιμάζονται για την αντεπίθεση του Έθνους στους εχθρούς του. Μέχρι την τελική Νίκη! 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας