2/6/13

Ο Γ.Γεάδη στα γραφεία της Χαλκίδος


Μια συγκλονιστική ομιλία παρακολούθησαν καθηλωμένοι όσοι βρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας την Παρασκευή. Ο συναγωνιστής και υπεύθυνος της Τ.Ο. Λευκωσίας του Ε.ΛΑ.Μ., Γεάδης Γεάδη, μίλησε αρχικά για ιστορικά και πολιτικά περιστατικά και πρόσωπα της Κύπρου μας, που το σιωνιστόδουλο καθεστώς των δύο ελληνικών κρατών αποκρύπτει από τους Έλληνες. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτεταμένα στις κρατικές διώξεις προς τους Εθνικιστές και τις παράνομες προσπάθειες παρεμπόδισης του αγώνα τους, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους από τους συναγωνιστές στην Κύπρο. Η νομοθεσία του κυπριακού κράτους έχει ιδιαιτερότητες και αυστηρές ποινές για "αδικήματα διατάραξης της ειρήνης των δύο κοινοτήτων", που η παρουσίασή τους μας θύμισε τα "αντιρατσιστικά" νομοθετήματα που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον των μελών και φίλων της τοπικής μας ήταν μεγάλο και συνέχισαν τις ερωτήσεις στον κατατοπιστικό ΕΛΑΜίτη ακόμη και μετά τον Εθνικό Ύμνο, που σημαίνει τη λήξη της εκδήλωσης. 


Ευχαριστούμε θερμά  τον Κύπριο συναγωνιστή, που -κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή του στη μητροπολιτική Ελλάδα για να παρευρεθεί στην εκδήλωση Μνήμης για την Άλωση- αφιέρωσε χρόνο για να ενημερώσει και ενθαρρύνει Ευβοείς και Βοιωτούς Εθνικιστές με τα παραδείγματα που ανέφερε. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την πλήρη ανάκτηση της ενιαίας μας Πατρίδας. Μέχρι την τελική Νίκη! 


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας