26/6/13

Ο συναγωνιστής Ν. Μίχος στο τρισάγιο για τον αδικοχαμένο αστυνομικό


Σε κλίμα οδύνης για τον αδικοχαμένο, δολοφονηθέντα αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο και οργής για τους Αλβανούς παραστρατιωτικούς δολοφόνους, οι οποίοι ελέω Δένδια και μιας ανίκανης κυβέρνησης αλωνίζουν στη χώρα μας σκορπώντας τον τρόμο, τελέστηκε τρισάγιο στο σημείο της δολοφονίας, στο Δίστομο Βοιωτίας. Το παρόν στη σεμνή τελετή έδωσε ο βουλευτής Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ανάμεσα στους δικαίως οργισμένους αστυνομικούς, ο συναγωνιστής Μίχος απέτισε Φόρο Τιμής στο τόπο θυσίας ενός Έλληνα αστυνομικού, ο οποίος έπεσε στο Καθήκον από τις σφαίρες των παραστρατιωτικών οι οποίοι αλωνίζουν ανενόχλητοι, διότι η μοναδική έγνοια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι ο περιορισμός με κάθε τρόπο της Χρυσής Αυγής.


Με το πέρας της τελετής, ο συναγωνιστής Μίχος επισκέφτηκε την αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, προκειμένου αφ’ ενός να εκφράσει τη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο των αστυνομικών οι οποίοι επιχειρούν με ανύπαρκτα εφόδια και μέσα, και αφ’ ετέρου να ενημερωθεί για την πορεία των μέχρι τώρα ερευνών, για τη σύλληψη των Αλβανών δολοφόνων. Ο συναγωνιστής μας, είχε συνάντηση και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα των αστυνομικών από το γενικό γραμματέα της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας και κατόπιν με τον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τον ενημέρωσε τόσο για τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν στη στυγνή δολοφονία του αστυνομικού από τους Αλβανούς, όσο και για την πορεία των ερευνών. Η παρουσία του συναγωνιστή μας, τόσο στο Δίστομο όσο και στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας, έγινε δεκτή με ανακούφιση τόσο από τους ένστολους όσο και από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι διακρίνουν την υποκρισία της κυβέρνησης, από τη μία να εξαγγέλλει την ασφάλεια των Ελλήνων και από την άλλη να ανέχεται τη δολοφονική δράση παραστρατιωτικών αλβανικών ομάδων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει, εκφράζοντας το Λαϊκό αίσθημα: Επαναφορά της θανατικής ποινής για ειδεχθή εγκλήματα και την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ