20/7/13

Μπροστά στις προκλήσεις των καιρών


Τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα γέμισαν την περασμένη Κυριακή για την ομιλία του αρθρογράφου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα.
Ο Συναγωνιστής ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όπως και για τη θέση του Εθνικιστικού Κινήματος, έναντι των πολιτικών συνονθυλευμάτων που συγκροτούν το "συνταγματικό τόξο". Ένα τόξο που σημαδεύει με τα βέλη του νυχθημερόν τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής, αντί να προσπαθεί να δώσει μία διέξοδο στο τέλμα που βύθισε τον Ελληνικό λαό.

Είναι πασιφανές, από τη στιγμή που μοναδικό μέλημα των δύο κομμάτων που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας, είναι η κατά γράμμα εκτέλεση των εντολών των «γαμψομύτηδων» αφεντικών τους, ότι η μοναδική διέξοδος που υπάρχει για μία πορεία προς την Εθνική Υπερηφάνεια, την Εθνική Ανάταση, είναι η Εθνική Αντεπίθεση, έτσι όπως αυτή εκφράζεται από το μοναδικό υγιές τμήμα των Ελεύθερων Ελλήνων Εθνικιστών! Πρέπει να γίνει κατανοητό πως αν δεν υπάρξει εσωτερική θεώρηση της ιστορικής πραγματικότητας, ώστε να προκύψει ως συνειδητή επιλογή, η συμμετοχή στον κοινό αγώνα κατά του φαύλου, εθνοπροδοτικού καρκινώματος που νέμεται την εξουσία από την Μεταπολίτευση και μετά, δεν είναι δυνατόν να προκύψει ως νομοτελειακό γεγονός η εγκαθίδρυση του Εθνικιστικού Ιδεώδους ως αιγίδα του Έθνους, για να οικοδομηθεί με την σειρά του Εθνικό Κράτος!

Σε αυτόν τον αγώνα αφενός δεν περισσεύει κανείς, αφετέρου μόνο με καθημερινή ατομική επαγρύπνηση θα διατηρήσει ο καθένας μας την Πίστη του χαλύβδινη και συνεχή την προσφορά του, όχι για την ατομική πραγμάτωση των αναγκών του, μα για την Ιδεολογική Υπεροχή της Εθνικιστικής θεώρησης του ιστορικού γίγνεσθαι. Ας μας συντροφεύει στην ιδεολογική μας ενδυνάμωση το ρητό του Έζρα Πάουντ, όπως μας το θύμισε ο Συναγωνιστής Μισιάκας: «Αν κάποιος δεν κάνει θυσίες για τις ιδέες του, τότε ή αυτός δεν αξίζει, ή οι ιδέες του»

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας