13/8/13

1η Εθνικιστική Κατασκήνωση - Φωτορεπορτάζ: Στον καταυλισμό


Κατά την 1η Εθνικιστική Κατασκήνωση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε, εκτός τις υπηρεσίες μαγειρέματος και καθαριότητας, παράλληλες δραστηριότητες διαφορετικής έντασης, εντός και εκτός του καταυλισμού, ώστε να μετέχει ο καθένας, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, σε κάτι δημιουργικό, εκπαιδευτικό ή αθλητικό. Παράλληλα με την κάθε δραστηριότητα, γινόταν και η αντίστοιχη εισήγηση και συζήτηση για την όποια ιστορία και παράδοση, αλλά και τα οφέλη της.

 ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΚΗΝΩΝ

 
 

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΗΣΗΣ
 
 
 
 Άπαντες μετείχαν εκ περιτροπής στην ετοιμασία των γευμάτων, συνεισφέροντας κατά τις δυνατότητές τους στη σίτιση όλων.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 
Και, σε μια γεμάτη μέρα, οι ώρες χαλάρωσης και ανάπαυσης εκτιμώνται όπως τους πρέπει από την ίδια την φύση. Η συντροφικότητα και η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των συναγωνιστών ενισχύθηκε με επιπλέον δεσμούς, μέσω της ολοήμερης συνεργασίας και ψυχαγωγίας. 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
Εξασκήθηκε η δημιουργικότητα των χεριών όλων, με συμμετοχή σε διάφορα στάδια των κατασκευών με φυσικά υλικά, που συλλέχθηκαν από τη φύση γύρω μας.


Η πολιτική ενημερωτική δράση, η συνυφασμένη με τον τρόπο ζωής του Χρυσαυγίτη, δεν μας έλειψε ούτε αυτό το τριήμερο. Πολλοί ήταν οι επισκέπτες της ιστορικής τοποθεσίας, άλλοι για να προσκυνήσουν το ναό, άλλοι για να προμηθευτούν παγωμένο νερό. Όλοι ενθουσιασμένοι στη θέα μας να μας συγχαίρουν, όλοι πρόθυμοι να πάρουν ενημερωτικό υλικό, να συζητήσουν και να δηλώσουν υποστηρικτές μας. Κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα μπορείς σήμερα να δεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξημερώνει… Ζήτω η Νίκη! 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας