13/11/13

Από την ομιλία για την "πολυπολιτισμικότητα"


Αποσπάσματα από την ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, με θέμα την "Πολυπολιτισμικότητα":

Αφορμή έδωσε η δήλωση του Δανού υπουργού μετανάστευσης: "Δε θα γίνουμε πολυπολιτισμικό κράτος"! Τί ώθησε έναν άνθρωπο, που αποτελεί εκ θέσεως την ενσάρκωση της παγκοσμιοποίησης να εγκολπωθεί μια τέτοιου είδους "ακραία" θέση;


Κανένα έθνος δε γεννιέται πολυπολιτισμικό. Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αφύσικη κατάσταση, που πλήττει κράτη ευρισκόμενα σε εθνική παρακμή. Με απλά λόγια, κουβαλά μέσα της το σπόρο της τελικής εθνικής καταστροφής. Αν εξετάσουμε τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, θα δούμε ότι βρίσκονται σε κατάστασης πλήρους ηθικής και κοινωνικής χρεοκοπίας. Εάν ανατρέξουμε έστω σε μια απλή ανάγνωση εφημερίδων ή ακρόαση τηλεοπτικών εκπομπών σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος, θα δούμε ότι βασιλεύει η διαφθορά, η ανηθικότητα, η απάτη και το ψεύδος. 

Και η ελίτ, που κυβερνά αυτόν τον κόσμο, χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορεί άνετα να στρέψει τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. Για πρώτη φορά το εργαλείο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους μαρξιστές, προκειμένου να καταστείλουν κάθε αντίσταση στο κομμουνιστικό-σοβιετικό κράτος. Αυτή η σφύρα χρησιμοποιείται για να φτιάξει πειθήνιους υπηκόους της νέας τάξης πραγμάτων, με την απώλεια της εθνικής συνείδησης. Η απώλεια εθνικής συνείδησης και ταυτότητας επιφέρει τον εσωτερικό κατακερματισμό των κρατών.

Ο συνεκτικός κρίκος του παραδοσιακού εθνικού πολιτισμού πλήττεται, με αποτέλεσμα η αυξανόμενη διαίρεση στους κόλπους της κοινωνίας να φέρνει εγκληματική έξαρση. Η συνεχής ροή εξαθλιωμένων μαζών, οι οποίες έχουν μηδαμινές έως ανύπαρκτες οικονομικές απαιτήσεις, πλήττει θανάσιμα το βιοτικό επίπεδο του ομοιογενούς πληθυσμού μιας χώρας, αφού οι εισρέοντες αλλοδαποί ρίχνουν μισθούς, μεροκάματα, καθώς και κάθε άλλου είδους αποδοχές, περίθαλψη, συντάξεις, κλπ. Δια του τρόπου αυτού, οι κάποτε ασφαλείς πολίτες μεταβάλλονται σε απελπισμένα όντα. Δεν είναι τυχαίο ότι όπου βασιλεύει η πολυπολιτισμικότητα ανθούν η πορνεία, τα ναρκωτικά, ο τζόγος.

Για να αποδεχτούν οι γηγενείς πληθυσμοί την επιβαλλόμενη "πολυπολιτισμικότητα", χρησιμοποιείται σκληρή προπαγάνδα, μέσω εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων, ταινιών, διαφημίσεων, συζητήσεων και κυρηγμάτων στα ΜΜΕ. Πώς αντιστεκόμαστε;

Κλείνουμε ερμητικά τα αυτιά μας στις κάθε είδους "σειρήνες" που προσπαθούν δια του συναισθήματος να κάμψουν τη λογική. Συνειδητά παύουμε τη θεοποίηση του χρήματος. Θορακίζουμε τους εαυτούς μας με την πατροπαράδοτη ηθική, θρησκευτική και πολιτιστική παράδοση. Χρησιμοποιούμε συνειδητά όρους όπως Έθνος και Φυλή, αντί του απλά Λαός. Πίστη ότι δεν είμαστε απλώς άνθρωποι, αλλά συγκεκριμένες εθνικές και φυλετικές οντότητες.

Εάν αρχίσουμε να πράττουμε συνειδητά τα παραπάνω, τότε θα γίνουμε ο κάθε ένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί, γεννήτορες μίας αναγεννημένης εθνικής συνοχής. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η πολυπολιτισμικότητα, ως εργαλείο πολέμου ενάντια στα έθνη, θα είναι ανίσχυρη.