13/1/14

Φωτορεπορτάζ: Κοπή Βασιλόπιτας Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας


Αν και απόλυτα πεπεισμένοι πλέον ότι το καθεστώς δεν κρατά ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα νομιμοφάνειας, πλήθος συναγωνιστών και φίλων γέμισε ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Την ίδια μέρα είχε ανακοινωθεί η παράλογη και παράνομη προφυλάκιση τριών ακόμη βουλευτών του Κινήματος,
ανεβάζοντας τον αριθμό των προφυλακισμένων βουλευτών μας στους έξι και μειώνοντας τον αριθμό των βουλευτών της χώρας στους 294. Τίποτα όμως δεν σταματά πλέον το ποτάμι των Εθνικιστών και όλο και περισσότεροι Έλληνες προσέρχονται αποφασισμένοι στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Δύο ιερείς, που τιμούν τα ράσα τους, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, τέλεσαν τον αγιασμό των γραφείων για τη νέα χρονιά και ο βουλευτής Ευβοίας του Κινήματος, Νικόλαος Μίχος, έκοψε την βασιλόπιτα, με την ευχή ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Για τους φυλακισμένους Συναγωνιστές, για την Πατρίδα και τον Λαό μας. 


Οι βασιλόπιτες της Τοπικής μας φέτος ήταν δύο. Η μία κατασκευασμένη από συναγωνίστριες και η άλλη προσφορά ενός αρτοποιού της πόλης, με το σωστότερο μήνυμα για τη νέα χρονιά: "Καλή Λευτεριά! Ζήτω η Νίκη!". 


Ακολούθησε μια κατατοπιστική ομιλία από τον συναγωνιστή Μίχο, με ανασκόπηση των πεπραγμένων του 2013 και ενημέρωση για τους στόχους και τις κινήσεις μας το 2014. Αν και κατηγορούμενος και ο ίδιος από το καθεστώς των φαύλων, μετέδωσε το πνεύμα του Αγώνα μας: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας του Έθνους και καθήκον μας είναι η Νίκη!


Οι γραμμές μας πυκνώνουν συνεχώς, παρά τα βρώμικα χτυπήματα του σιωνιστόδουλου καθεστώτος. Ο Ελληνικός Λαός μας περιβάλλει με την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του. Το πεδίο της επόμενης μάχης είναι οι ερχόμενες εκλογές και θα είμαστε παρόντες σε όλη την επικράτεια.


Το 2013 ήταν η χρονιά που απέδειξε με τον σκληρότερο τρόπο (φόνους, φυλακίσεις και διώξεις) την Ανιδιοτέλεια του Αγώνα μας, την Αποφασιστικότητά μας, την Πίστη στις Ιδέες μας. Το 2014 είθε να είναι η χρονιά που θα αποδείξει την Αφύπνιση της πανάρχαιας και διαχρονικής Ελληνικής Ψυχής στον Λαό μας. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας