1/4/14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ: Περιοδεία στην Ευρυτανία


Σειρά επισκέψεων στο νομό Ευρυτανίας το διήμερο 29-30 Μαρτίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα", Απόστολος Γκλέτσος, συνοδευόμενος από το υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Ευάγγελο Διώτη και κλιμάκιο συναγωνιστών από τη Λαμία.


Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το δήμο  Αγράφων. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν εγκάρδια και τα παράπονα που εξέφρασαν πολλά. Η εγκατάλειψη του τόπου εμφανής. Ένας τόπος που μαστίζεται από την ανεργία και που η ελπίδα των κατοίκων για ένα εισόδημα μέσω τουρισμού, εξανεμίστηκε λόγω της κρίσης. Οδικό δίκτυο σε τραγική κατάσταση, αναξιοποίητος φυσικός πλούτος και ελλείψεις σε στοιχειώδεις υποδομές.


Ο επόμενος σταθμός ήταν το Καρπενήσι. Εκεί πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στους τοπικούς φορείς και στις δημόσιες υπηρεσίες. Δασική Υπηρεσία, Αστυνομία,Ιερά Μητρόπολη Ευρυτανίας, Εμπορικό Επιμελητήριο, Νοσοκομείο. Η άμεση επαφή με τον κόσμο και η διανομή ενημερωτικού υλικού, συνδυάστηκε από την παρότρυνση εκ μέρους των απλών πολιτών όχι μόνο για συνέχιση αλλά και όξυνση του αγώνα, για πολιτική κάθαρση και απαλλαγή από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
 
 
Τα θερμά λόγια και η θετική αντιμετώπιση, παρά τον οχετό λάσπης εκ μέρους των ΜΜΕ, απέδειξαν ότι ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν είναι πλέον έρμαιο των φερέφωνων του διεφθαρμένου συστήματος.


Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τατάρνας και ακολούθως επίσκεψη του κλιμακίου στην Τρύπα της Τατάρνας, ενός μνημείου που θα έπρεπε να θυμίζει στον κόσμο την κομμουνιστική θηριωδία, η οποία μέτρησε πάνω από 3000 αθώα θύματα κατόπιν εντολών της κυβέρνησης του βουνού (Γεώργιος Σημίτης), αλλά έχει αφεθεί σε πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση.