25/4/14

Ενάντια στα θεμέλια της παγκοσμιοποίησης


Αναφερόμενοι στους στόχους και τις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης, που δεν είναι άλλοι από την δημιουργία ενιαίας οικονομίας, ενιαίας πολιτικής και ενιαίου "πολιτισμού", γίνεται άμεσα αντιληπτό πως αντι-εθνικές και αντι-εθνικιστικές πολιτικές, που υπηρετούν τον όρο «ενιαίο-α», αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται η παγκοσμιοποίηση.

Παρουσιάζονται κόμματα που θυσιάζουν τη χώρα μας στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και των εμπνευστών της. Κόμματα τα οποία  υιοθετούν πολιτικές που «υπερασπίζονται» την ίση μεταχείριση όλων, τη δίκαιη και  τη σωστή διανομή του πλούτου, πολιτικές που υποστηρίζουν πως όλη η παραγωγή του κόσμου, όλοι οι φυσικοί πόροι και τα πλούτη δεν ανήκουν μόνο σ’ ένα κράτος αλλά θα πρέπει να μοιραστούν σ’ όλα για το καλό του συνόλου και το καλό των λαών, πως όλα τα έθνη θα πρέπει να ενωθούν…Και στο όνομα «του καλού του συνόλου» και του «καλού των λαών» συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τις μάζες, να καταστρέφουν Πατρίδες, να εξοντώνουν Έθνη… Κι όλα αυτά, δημιουργώντας καταστάσεις οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.

Υποστηρικτές των πολιτικών αυτών, που σκοπό έχουν να εξαθλιώσουν και μετά να χειραγωγήσουν το λαό, εκμεταλλευόμενοι κάθε ίχνος ελπίδας, είναι τα Μ.Μ.Ε - που αναλαμβάνουν το ρόλο της καθοδήγησης  της λαϊκής συνειδήσεως. Τα Μ.Μ.Ε. χρησιμοποιούνται προκειμένου να προωθήσουν πολιτικές που αποδυναμώνουν  με κάθε τρόπο  τη μόνη πηγή αντίστασης  απέναντι στους στόχους της παγκοσμιοποίησης που είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Τέτοιου είδους πολιτικές, που στοχεύουν στην αποδυνάμωση του Ελληνισμού, δεν μπορούν εκ φύσεως και θέσεως να είναι στο ελάχιστο σωτήριες για τη χώρα μας.

Μόνο η εφαρμογή μιας πολιτικής, που θα γίνει ασπίδα για τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος, μπορεί να κάνει την ΕΛΛΑΔΑ δύναμη ξανά, ικανή να αντιμετωπίσει κάθε απειλή που επιδιώκει την εξαφάνισή της. Αυτήν την πολιτική τη διαθέτουν, παράλληλα με τη βούληση να την πραγματώσουν, ΜΟΝΟ οι Λαϊκοί Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στήριξε αυτούς που αγωνίζονται για να επιτύχουν το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου και διώκονται γι' αυτό απ' το καθεστώς που το καταστρέφει. 

Στήριξε τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή!

Κατερίνα Βουλή
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ευβοίας
με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ