3/4/14

Γιατί δίνουν τόση σημασία στις τοπικές εκλογές;


Σε αγώνες δρόμου, στο στίβο των εκλογών, τρέχουν και δεν φτάνουν οι δούλοι κι άβουλοι δημοσιογράφοι. Με καλεσμένους τελειωμένους και χορτασμένους πολιτικούς, σε δήθεν αντικειμενικές εκπομπές με κεντρικό θέμα τις εκλογές σε περιφέρειες και δήμους, συζητούν και προβάλουν κάλπικες δημοσκοπήσεις προκειμένου να παραπληροφορήσουν, να πείσουν για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που αποκλίνει από το πραγματικό, με σκοπό να επηρεάσουν τους Έλληνες πολίτες και να τους κλέψουν έστω και μια ψήφο. Την ψήφο των Ελλήνων που θα πάει στη Χρυσή Αυγή και θα γίνει εμπόδιο στο δρόμο τους. Γιατί δίνουν τόση σημασία στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές; Γιατί φοβούνται τόσο μη χάσουν την τοπική αυτοδιοίκηση; 


Οι περιφέρειες και οι δήμοι αποτελούσαν το φλοιό που κάλυπτε τον πυρήνα του σαθρού πολιτικού συστήματος. Εκεί παιζόταν όλο το παιχνίδι. Εκεί δημιουργούσαν πληρωμένους υποστηριχτές και ψηφοφόρους, που ψήφιζαν και εξέλεγαν όλους εκείνους που χάρισαν την Ελλάδα και το μέλλον του Ελληνικού λαού στους διεθνείς επικυριάρχους. Πόσα χρήματα και οικονομικοί πόροι έχουν δοθεί σε πρόσωπα που στελέχωναν τις νομαρχίες και τους δήμους για να εκτελούν τις εντολές τους; Με χρήματα του Ελληνικού λαού, χρήματα από δημόσια έργα, από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις όπως προγράμματα ΕΣΠΑ, πλήρωναν και δελέαζαν ψηφοφόρους. Έβγαζαν σε δημοπρασία θέσεις εργασίας σε δήμους και σε άλλους δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς φορείς, όπου αρμοδιότητα είχαν οι δήμοι και οι νομαρχίες, έναντι ψήφων. 

Προγράμματα ΕΣΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ έχουν εκχωρηθεί, μέσω νομαρχιών και μέσω των δήμων, για τη σύσταση εταιρειών και για την υλοποίηση δήθεν επιμορφωτικών προγραμμάτων. Με τις χρηματοδοτήσεις αυτές έχουν συσταθεί υπέρ τιμολογημένες εταιρείες και επιχειρήσεις που αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Γεννήθηκαν εταιρείες, συνεργασίες και επιχειρηματίες, χωρίς να πληρούν προϋποθέσεις, που πλούτιζαν με δημόσιο χρήμα, που εκμεταλλεύονταν εργατικό δυναμικό, που εκπλήρωναν ρουσφέτια κι έκαναν χάρες για να κερδίσουν ψήφους κι ελευθερία κινήσεων και ατιμωρησία. 

Σαφώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ έλεγχος για την πιστοποίηση των προϋποθέσεων που θα έπρεπε να πληρούν για να βοηθηθούν οικονομικά από το κράτος. Και όπου έγινε έλεγχος, έγινε εικονικά, αφού κι ο ελεκτικός μηχανισμός λειτουργούσε υπό την καθοδήγησή τους. Δεν ελέγχθηκε η γνησιότητα των εγγράφων που προσκομίθηκαν κι αν υπήρχαν γνήσια έγγραφα αδειών κτηρίων, λειτουργίας, περιβαλοντικών όρων και άλλα τέτοιου είδους πιστοποιητικά, των οποίων η χορήγηση έγινε από τους ίδιους. Οι ίδιοι υπέγραφαν, οι ίδιοι ενέγκριναν. Δεν ελέγχθηκε η ακρίβεια της κοστολόγησης και της τιμολόγησης, ένας από τους βασικούς παράγοντες που προσμετρούσε στο ύψος της χρηματοδότησης. 

Μ’ αυτόν τον τρόπο, απορροφούσαν δάνεια και χρηματοδοτήσεις, ενώ παράλληλα υποθήκευαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορούσαν χωρίς ενδιασμούς να απολύουν και προσλαμβάνουν προσωπικό και να παγίωνουν τις θέσεις τους. Μέσα από τις περιφέρειες και τους δήμους ποδηγετούσαν, εκμεταλλεύονταν και φίμωναν τον Ελληνικό Λαό. 

Έτσι έφεραν τους Έλληνες στην κατάσταση που οι εντολείς χρηματοδότες τους διέταζαν, για να μπορέσουν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Γι’αυτόν και για άλλους τέτοιους λόγους φοβούνται μη χάσουν τις εκλογές, γι’αυτό δεν θέλουν να χάσουν τις περιφέρειες και τους δήμους. Γι' αυτό θέλουν με τόσο μένος να θέσουν εκτός εκλογών τη Χρυσή Αυγή. 

Τρομοκρατούνται στην ιδέα της νίκης της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που θα τους σταματήσει και θα τους ξεμπροστιάσει. Το τέλος τους έρχεται. Το παιχνίδι τους τελειώνει. Για το συμφέρον του Έθνους, οι περιφέρειες και οι δήμοι ΠΡΕΠΕΙ να κατακτηθούν από την Ελληνική Αυγή, την προμετωπίδα του Κινήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Οι  Έλληνες ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουμε. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός τρόπος. Αφύπνησε και ένωσε τους Έλληνες. Το γνωρίζουμε και θα αγωνιστούμε υπό τα λάβαρά της μέχρι τέλους. Μέχρι την τιμωρία των καταστροφέων της Πατρίδας και του Λαού μας. Μέχρι την Ανάσταση του Γένους μας. Δεν μας σταματά ΤΙΠΟΤΑ!

Κατερίνα Βουλή 
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ευβοίας 
με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ