24/5/14

4 υποψήφιοι ευρωβουλευτές στα γραφεία Χαλκίδας


Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, για τις ομιλίες τεσσάρων υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι συναγωνιστές Αλεξανδράκης Κώστας, Κατσινοπούλου Μαριλένα, Μπάρου Αλεξάνδρα και ο αντιστράτηγος Επιτήδειος Γιώργος, μίλησαν σε υποστηρικτές του Κινήματος για τη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων Ευρωεκλογών σε κάθε επίπεδο.



Πρώτη ανέβηκε στο βήμα η Κατσινοπούλου Μαρία-Ελένη, που επεσήμανε την βαρύτητα των αποφάσεων του Ευρωκοινοβουλίου για σημαντικά θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, όπως η λαθρομετανάστευση, η παιδεία, οι εξοπλισμοί, οι επιδοτήσεις. Εξήγησε την αναγκαιότητα της δυνατής εθνικιστικής παρουσίας και την αποφασιστικότητα όλων των συναγωνιστών του ευρωψηφοδελτίου να υπεραμυνθούν των ελληνικών συμφερόντων.


Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος, με τακτική παρουσία στην τοπική μας, ανέλυσε τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με Εθνικιστές Ευρωβουλευτές άλλων ευρωπαϊκών χωρών - με προϋπόθεση την πλήρη αποδοχή εκ μέρους τους των ελληνικών θέσεων. Τοποθετήθηκε επί των κοινών προβλημάτων των ευρωπαϊκών εθνών την εποχή της άκρατης "πολυπολιτισμικότητας" και της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. 


Ο αντιστράτηγος Επιτήδειος Γεώργιος, με καταγωγή από τα Ψαχνά Ευβοίας, μίλησε για την ανύπαρκτη παρουσία των μέχρι τώρα ευρωβουλευτών της Ελλάδος στα συλλογικά όργανα, καυτηρίασε το ότι ζουν την χλιδάτη ζωή με τους υψηλούς μισθούς και υπογράφουν πλήρως ανθελληνικές αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου και των επιτροπών του, από την διαμόρφωση των οποίων ήταν προκλητικά απόντες. Δεν υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, δεν ενημερώνουν για τα δίκαιά μας, δεν χρησιμοποιούν το δικαίωμα του βέτο και συντάσσονται με την γραμμή των ευρωπαϊκών σχηματισμών που ανήκουν τα κόμματά τους, ψηφίζοντας ξεκάθαρα ανθελληνικά.


Τέλος, η γραμματέας της τοπικής μας, Μπάρου Αλεξάνδρα, εξήγησε την σημασία της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής για το Κίνημά μας και, κατ' επέκτασιν, για το Έθνος μας. Τις επιπτώσεις των αποτελεσμάτων στο εγχώριο πολιτικό σύστημα και στην πολιτική των διώξεων εναντίον των Εθνικιστών. Ζήτησε την ενεργή συμμετοχή όλων σε αυτήν την τόσο σημαντική μάχη, όπου το αποτέλεσμα μιας ημέρας θα είναι καταλυτικό για το μέλλον του Λαού μας. Για τους φυλακισμένους μας και τους νεκρούς μας, για τον Αρχηγό μας, για τις Ιδέες μας και τις Αξίες μας, για την επιβίωση του Έθνους μας, κλήθηκαν άπαντες να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι για την υπεράσπιση του μεγίστου δικαιώματός τους στην δημοκρατία.

Η Νίκη θα είναι δική μας! 

Τ.Ο. Ευβοίας