2/5/14

N. Μίχος: Η μνημονιακή συγκυβέρνηση διαλύει τις λαϊκές αγορές


Ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές που διαλύει ακόμη έναν κλάδο ελεύθερων επαγγελματιών. (Εκπρόσωποι των παραγωγών συναντήθηκαν το πρωί με βουλευτές του Κινήματος. Δείτε σχετικά ΕΔΩ.)

Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά πως τις τελευταίες ημέρες η συγκυβέρνηση βρίσκεται σε νομοπαρασκευαστικό πυρετό εθνοκτόνων νομοσχεδίων κατ΄ εντολήν των "αφεντικών" τους.
Ο θεσμός των λαϊκών αγορών εδώ και χρόνια αποτελεί το στήριγμα των χειμαζόμενων από τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα ελληνικών οικογενειών. Με την καταστροφική της πολιτική η συγκυβέρνηση του Μνημονίου εκδικείται τον βιοπαλαιστή.

Την ίδια ώρα που η προδοτική κυβέρνηση χαρίζει στους "νταβατζήδες" θαλασσοδάνεια, εξαθλιώνει τον Έλληνα μεροκαματιάρη. Αντί να παταχθεί το παρεμπόριο, η κυβέρνηση κυνηγά τους νόμιμους Έλληνες εμπόρους και παραγωγούς.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε ακόμη πως τις λαϊκές αγορές, το ΙΚΑ, το 8ωρο, την απαγόρευση εργασίας ανηλίκων, την Πρωτομαγιά και πολλά άλλα δικαιώματα των εργαζομένων θέσπισε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς.

Κατέληξε ότι στις 18 και 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα στείλει ηχηρό μήνυμα στους εθνικούς ολετήρες.