18/5/14

Μήνυση κατά δικαστικού αντιπροσώπου στη Χαλκίδα


Δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Χαλκίδας δεν έδινε ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα", είχε στο εκλογικό του τμήμα κάποια τσαλακωμένα και αρνούνταν να παραλάβει καινούρια από τους εκλογικούς επόπτες της "Ελληνικής Αυγής".

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Ιωάννης Μάλλιαρης κατέθεσε μήνυση στον εν λόγω δικαστικό αντιπρόσωπο για παράβαση καθήκοντος, υφαρπαγή ψήφων και απόπειρα νοθείας.
Ο αρμόδιος έφορος, που οφείλει να επιληφθεί της υπόθεσης κατά του δικαστικού αντιπροσώπου Ιω. Καλ., δεν πράττει το καθηκόν του. Πιθανότατα ο λόγος δεν είναι ο φόρτος εργασίας, αλλά ότι η καταγγελία και η μήνυση έγινε από την Χρυσή Αυγή.

Ο ίδιος δικαστικός αντιπρόσωπος ΑΡΝΗΘΗΚΕ (εντελώς παράνομα) να παραλάβει ένσταση του εκλογικού αντιπροσώπου μας, η αρμόδια έφορος δήλωσε ότι δεν μπορούσε να μεταβεί στο εκλογικό τμήμα για να την παραλάβει, ως ορίζει ο νόμος σε ανάλογη περίπτωση, αναγκάζοντας τον εκλογικό αντιπρόσωπό μας να μεταβεί αυτοπροσώπως στο οικείο πρωτοδικείο και να την καταθέσει ο ίδιος, μετά το πέρας της διαδικασίας.

Σημ: Για να "εξισορροπήσει" τα πράγματα, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος υπέβαλε μήνυση κατά εκλογικού επόπτη μας για "εξύβριση", επειδή καταγγέλθηκε η απόπειρα νοθείας.