19/5/14

Τέλος η καθεστωτική προπαγάνδα και στο Δίστομο


Οριστική ταφόπλακα στην προπαγάνδα των αριστερών, πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων έθεσε ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, δίνοντας στο συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα» ένα επιβλητικό ποσοστό 8,21%!

Αρνούμενοι να υποκύψουν στο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας το οποίο εξαπολύθηκε με λύσσα και βρώμικες μεθοδεύσεις μετά τη συνέντευξη της συναγωνίστριας Μαρίας Σιδέρη-Τσάμη -το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων προσωπικές απειλές και ανακοινώσεις θλιβερών κομματικών συμμοριών-, 408 συμπατριώτες μας στήριξαν συνειδητά την Ελληνική Αυγή, καθιστώντας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη στο δήμο!

Στο Δίστομο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διπλασίασε τα ποσοστά του: από τις 49 ψήφους των εθνικών εκλογών του 2012, η Χρυσή Αυγή έλαβε στις περιφερειακές εκλογές 99 ψήφους και ποσοστό 6,94%!

Καμία μαύρη προπαγάνδα και καμία βρώμικη μεθόδευση δεν δύναται να αποκρύψει την ιστορική αλήθεια και την κοινωνική πραγματικότητα: η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον και οι υβριστές της ένα θλιβερό παρελθόν, το οποίο ο Λαός μας θα θέσει λίαν συντόμως στο περιθώριο.

Η Αυγή που ξημερώνει θα είναι δική μας!