3/5/14

Ξεσηκώσου τώρα, Ελληνικέ Λαέ, και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει!

Ο λόγος του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, συναγωνιστή Ευαγγέλου Καρακώστα, στην Πολιτική Εκδήλωση στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου 2014:
"Συμπατριώτες και Συναγωνιστές,
Ευχαριστώ θερμά όλους τους Συναγωνιστές, Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που βρίσκονται σήμερα εδώ, ανταποκρινόμενοι στο Εθνικιστικό Κάλεσμα. Ο βρώμικος πόλεμος, που υφιστάμεθα από το αντεθνικό Καθεστώς και τα μίσθαρνα όργανά του, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως οι εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται έχουν χαρακτήρα εξόχως πολιτικό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ζει και μάχεται, ζει και μάχεται για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, την ξεχωριστή Τιμή και Υπερηφάνεια να ηγούμαι γυναικών και ανδρών γενναίων, οι οποίοι όρθωσαν τη Σημαία της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας σε καιρούς δύσκολους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Από τις τάξεις του Κινήματος και μέσα από ένα φλογερό Πολιτικό Αγώνα με αντιξοότητες πρωτόγνωρες, με πόλεμο από τους εχθρούς λυσσαλέο, με συκοφαντίες, με λάσπη, με ανηθικότητα και ανεντιμότητα να κυριαρχούν στις πρακτικές των αντιπάλων, ξεπήδησαν Αγωνιστές έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να καταστήσουν την Πατρίδα και το Λαό μας ελεύθερους!

Χαμογελάστε Σύντροφοι! Καμία δίωξη και καμία σφαίρα δεν μπορεί να σταματήσει μια Ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει! Το αντεθνικό Καθεστώς, δολοφόνησε 2 νεαρούς Συντρόφους μας, φυλάκισε παράνομα τον Αρχηγό, βουλευτές και πλήθος Συναγωνιστών μας, όμως δεν μας λύγισε. Στεκόμαστε εδώ, χθες, σήμερα, πάντοτε Φρουροί της Εθνικής Τιμής κι Αξιοπρέπειας, έτοιμοι να δώσουμε ακόμη μια μάχη πολιτική και να θριαμβεύσουμε.

Η Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα, είναι συνδυασμός Εθνικής Αντίστασης και Εθνικού Αγώνος, είναι σώμα και ψυχή από την ψυχή και το σώμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όχι, Εμείς δεν ισχυριζόμαστε ψευδώς όπως κάνουν οι αντίπαλοί μας, πως καταρτίσαμε το ψηφοδέλτιο με ανεξάρτητους τάχα κομματάρχες των κομμάτων της διαφθοράς, ούτε με δημόσιους υπαλλήλους του κομματικού κράτους, που ενδιαφέρονται τάχα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Το δικό μας ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο, αποτελείται από Πολιτικούς Στρατιώτες του Λαϊκού Εθνικισμού, από γυναίκες και άνδρες μπροστάρηδες στον Εθνικό Αγώνα!

Λέγουν οι διεφθαρμένοι και οι πραίτορές τους στον δημοσιογραφικό και ακαδημαϊκό υπόκοσμο, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα. Έχουμε διαφορετικό -ευτυχώς- κώδικα Αρχών, Αξιών, Ιδανικών: Δδική τους αρχή είναι η μίζα, αξία τους η τυφλή υπακοή στους ξένους και ιδανικό ένα Κράτος-έκτρωμα, προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων. Δική μας Αρχή είναι η Πατρίδα, Δική μας Αξία είναι η Πίστη, Δικό μας Ιδανικό είναι η Ελευθερία!

Συμπατριώτες και Συναγωνιστές,
Εκείνοι οι οποίοι θεωρούν την Χρυσή Αυγή «ακραία πολιτική επιλογή», δεν έχουν παρά να δώσουν για μια ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης στους δολοφόνους των συμπατριωτών τους. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που βαθαίνουν την εξαθλίωση και την πείνα των Ελλήνων, σε εκείνους που ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι την γη των Προγόνων μας. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που καταδικάζουν σε αργό και βασανιστικό θάνατο αφενός τους συνταξιούχους και αφετέρου τη Νεολαία μας. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που γονατίζουν μπροστά στους ξένους για να εισπράξουν τα αργύρια της προδοσίας τους, βυθίζοντας έναν ολόκληρο Λαό στη δουλεία των τόκων.

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει και μια φωνή Εθνική, μια φωνή Λαϊκή, έτοιμη να συγκρουστεί έναντι οιουδήποτε κόστους, με δυνάμεις σκοτεινές και ύπουλες που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Ο Αρχηγός, οι βουλευτές και οι Σύντροφοί μας οι οποίοι βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι από μια ξενοκίνητη Χούντα, είναι η τρανότερη απόδειξη πως το Κίνημα δεν υποστέλλει τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης, δεν συμβιβάζεται, δεν παραδίδεται!

Και για εκείνους τους πολιτικούς αντιπάλους που παριστάνουν τους θεματοφύλακες του Συντάγματος και των Νόμων ενώ στην ουσία τα έχουν καταπατήσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, θα είμαι ξεκάθαρος και σαφής: Δεν γυρεύουμε μερίδιο από την πίτα των εκλογών, γυρεύουμε ολόκληρη την πίτα για να την δώσουμε εκεί όπου ανήκει στον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό! Για να συμβεί όμως αυτό, απαιτείται η συμμετοχή όλων. Η υπόθεση των εκλογικών αντιπροσώπων του Κινήματος είναι βαρύνουσας σημασίας. Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε η Εθνικιστική Φρουρά του εκλογικού αποτελέσματος. Εσείς και μόνον εσείς μπορείτε να διαφυλάξετε την θέληση του Ελληνικού Λαού και την επερχόμενη Εθνικιστική Νίκη!

Την προσεχή Δευτέρα, 5 συναγωνιστές μας βουλευτές θα βρίσκονται στον Άρειο Πάγο για να απολογηθούν. Να απολογηθούν διότι έπραξαν το ιερό τους Καθήκον έναντι της Πατρίδος και του Λαού, διαφυλάσσοντας τα εθνικά μας συμφέροντα. Το δικό μας καθήκον απαιτεί να είμαστε όλοι εκεί για να βροντοφωνάξουμε στην Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πως η Πολιτική Τρομοκρατία δεν θα περάσει και πως έρχεται η ώρα των Εθνικιστών!

Συμπατριώτες μου και Συναγωνιστές μου! Ένας Λαός, με μακρά και περήφανη Ιστορία εκπολιτισμού των βαρβάρων και διαφύλαξης της ξεχωριστής του Ταυτότητας και των Παραδόσεών του, καλείται να μετατραπεί σε Πολιτικό Στρατό εκατομμυρίων αγωνιστών της Ελευθερίας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός, η Ιδεολογία της Φυσικής Τάξης και της προάσπισης της Ελληνικότητος, προσφέρει στο Λαό μας μια Σημαία, ένα Κίνημα και έναν Αρχηγό, για να πορευθεί με ατσάλινη ενότητα, με εμπιστοσύνη και ασφάλεια, με σιγουριά κι ελπίδα προς το μέλλον. Δεν έχουμε συνεπώς, Συναγωνιστές, άλλον τι να πράξουμε παρά μόνον να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος το χαρμόσυνο μήνυμα της επερχόμενης Εθνικής και Κοινωνικής Νίκης! Δεν θα βρούμε ανταπόκριση στις επαύλεις των βολεμένων, μήτε στα μέσα εξαπάτησης των εργολάβων του ψεύδους. Θα βρούμε όμως, σε πόλεις και χωριά, σε δρόμους και πλατείες, σε σχολεία και χώρους εργασίας όπου χτυπούν ακόμα ελληνικές καρδιές.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έχει έλθει! Η στιγμή για την οποία αγωνιστήκαμε με πείσμα, πάθος και φανατισμό είναι μπροστά μας! Η κραυγή μας θα αντιλαλήσει στους Ουρανούς, στη Γη και τις Θάλασσες της Ελληνικής Πατρίδος:

Ξεσηκώσου τώρα, Ελληνικέ Λαέ, και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει!

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω το Κίνημα!
Ζήτω η Πατρίδα!"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ.