14/5/14

Για την τιμή των προγόνων μας και την αξιοπρέπεια των απογόνων μας


Οι νέοι πρέπει να περάσουν  στην αντεπίθεση και να υπερασπιστούν επάξια την πατρίδα και το έθνος μας. Έχουν χρέος απέναντι στους πρόγονούς τους, που έδωσαν το δικό τους αγώνα για να είναι οι σημερινοί Έλληνες, έχουν χρέος απέναντι στους γονείς τους, απέναντι  στον εαυτό τους, για  να καταφέρουν να ζήσουν και να ζήσουν  με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, χρέος απέναντι στις νέες γενεές που θα έρθουν στον κόσμο  ως περήφανοι Έλληνες, γόνων γενναίων αγωνιστών. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να αντισταθούν  απέναντι σ’ όλους εκείνους που τους στερούν το μέλλον τους, που αποτελεί και το μέλλον του Ελληνικού γένους.

Είναι οι νέοι που αποτελούν το κύτταρο που αναγεννά το έθνος μας. Είναι οι νέοι που καλούνται να δώσουν και να  δυναμώσουν  τον αγώνα για την πατρίδας μας. Είναι οι νέοι  που τώρα βιώνουν  τα αποτελέσματα όλων των μέχρι τώρα άδικων, εξαθλιωτικών,  απαξιωτικών, πουλημένων πολιτικών. Είναι οι σημερινοί νέοι που βιώνουν μέσα από την καθημερινότητά τους, καταστάσεις αδικίας, ανομίας και παρανομίας, καταστάσεις που εξαθλιώνουν εκείνους και τις οικογένειες τους. Είναι οι νέοι  που είναι άνεργοι, που τους στερούν την δημιουργία, τους στερούν την οικογένεια, που στην ίδια τους τη χώρα περιθωριοποιούνται και που τους αντικαθιστούν με ξένους.

Είναι οι νέοι που, ενώ είναι άξιοι, ικανοί  και απαραίτητοι για την κοινωνία μας, τους θέλουν άβουλους, άπραγους και αδρανείς. Είναι οι νέοι που ονειρεύονται και αγωνιούν για την εξέλιξη των καταστάσεων, που καθημερινά παλεύουν και αγωνίζονται για να δημιουργήσουν και να καταξιωθούν, που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτικές. 

Ανάμεσά τους και νέοι που αγωνίστηκαν να εισαχθούν στα πανεπιστήμια, για να αποκτήσουν γνώση, κατάρτιση και άλλα απαραίτητα εφόδια, εκείνοι οι νέοι που στην ηλικία των 18 τους, σχεδόν, προτού καν εισαχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τους μύησαν σε κομματικές παρατάξεις, τους κατέκλισαν από θεωρίες και πολιτικές ιδέες, διαμορφώνοντας τους τον πολιτικό τους χαρακτήρα, τους δίδαξαν τη νοοτροπία του «δήθεν»του, «ρουσφετιού» και της «βολής», για να αποτελέσουν τους νέους τους ψηφοφόρους που θα στηρίξουν τις βρώμικες και τις σάπιες, ξενόδουλες πολιτικές τους. Τους έκαναν να ξεχάσουν την εθνικότητά τους, την πατρίδα τους, την ταυτότητά τους. Αποτέλεσαν τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα βιομηχανία πολιτικών κλώνων, χρησίμευσαν για τη δημιουργία αντίγραφων, με σκοπό  την αναπαραγωγή πολιτικών ιδεών και νοοτροπιών, εξασφαλίζοντας και διαφυλλάτοντας έτσι την μακροζωία ενός πολιτικού συστήματος, το οποίο τους μετέτρεψε κατ αυτόν τον  τρόπο, για να εξυπηρετούν τέτοιους  σκοπούς. 

Προσπάθησαν να κάνουν τους νέους  μαριονέτες στα χέρια του συστήματος, προβάλλοντας τους και εξυψώνοντάς τους πρότυπα που προωθούν την ανηθικότητα, την απληστία, την φιλαρέσκεια, τη ματαιοδοξία ,τον ατομικισμό και το χρήμα. Ευνουχίζοντάς τους νοητικά και ηθικά, εκμεταλλεύοντάς τους και χειραγωγώντας τους. Αυτός είναι κι ο απώτερος σκοπός τους.

Οι νέοι πρέπει να αγωνιστούν, πρέπει να αντισταθούν, μπορούν να ανατρέψουν τις αντιεθνικές πολιτικές τους. Τώρα η  πατρίδα μας τους έχει ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πρέπει να μαχούν υπέρ της πατρίδας και του έθνους μας, να δώσουν την πιο σκληρή μάχη σ' αυτόν τον δύσκολο καιρό, σ' αυτόν τον καιρό που ο πόλεμος ξεσπά ενάντια στο Ελληνικό έθνος. Να μαχούν για την τιμή των προγόνων και για την αξιοπρέπεια των απογόνων. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΒΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
υπ. περιφερειακή σύμβουλος Ευβοίας
"Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα"