4/5/14

Δένδιας μαινόμενος για Εύβοια


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μαζί με τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Γιάννη Μάλιαρη, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας στις 18 Μαρτίου 2014, στα πλαίσια των εθιμοτυπικών και ενημερωτικών επισκέψεων που είθισται να κάνουν οι υποψήφιοι της περιφέρειας στους φορείς των νομών. (Σχετικό δημοσίευμά μας στις 19 Μαρτίου, ΕΔΩ.)  Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, και ενώ μέχρι τώρα επικρατούσε μια συνωμοσία σιωπής στα ΜΜΕ σχετικά με την υποψηφιότητά μας, ξαφνικά "ανακάλυψαν" εκείνη την εθιμοτυπική επίσκεψη και ο Δένδιας ανακοίνωσε ...επείγουσα διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης(;)!
Οι διατεταγμένης υπηρεσίας δημοσιογράφοι έδωσαν γι' άλλη μια φορά ρεσιτάλ παραπληροφόρησης. Το megaλο μπομπολοκάναλο έφτασε στο σημείο να πει ότι "οι φωτογραφίες κρατούταν κρυμμένες στο συρτάρι και βγήκαν τώρα" (ΕΔΩ), αλλά και να ονομάσει "αστυνομικό" τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη μας (ΕΔΩ).

Προφανώς, επειδή εξαντλήθηκαν όλα τα ψέματα και η λάσπη κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι επίορκοι Προποτζήδες και τα τσοντοκάναλα με εντολή Σαμαρά προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει και πάνω από όλα κλίμα τρομοκρατίας ενόψει των εκλογών. Παράλληλα, ίσως είδαν σε κάποιες κρυφές δημοσκοπήσεις για την περιφέρειά μας ότι η τακτική της απόκρυψης της υποψηφιότητάς μας δεν είχε τα επιθυμητά γι' αυτούς αποτελέσματα και πέρασαν στην άλλη εναλλακτική τους: τη λάσπη και την τρομοκρατία.

Ας δούμε τώρα μια άλλη επίσκεψη υποψηφίου περιφερειάρχη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, για την οποία καθόλου δεν ενοχλήθηκε κανένας:

"Το πρωί της Παρασκευής 2 Μαΐου κλιμάκιο της Κ.Ο Χαλκίδας με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας." (πηγή)


Μέλη του ΚΚΕ όμως, σε επίσημη δραστηριότητά τους με το ΠΑΜΕ, λίγους μήνες πριν, είχαν ξυλοκοπήσει και στείλει στο νοσοκομείο τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας (σχετικά ΕΔΩ). Εγκληματική πράξη που την έκανε "γαργάρα" και η Αστυνομία και ο Δένδιας και η Δικαιοσύνη. Και τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας καλοδέχθηκαν και συνομίλησαν με τον υποψήφιο του ΚΚΕ, όπως ακριβώς επιτάσσει η θέση τους να κάνουν με ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους.  

Η ...σταυροφορία Δένδια & Σία (Σαμαρά, Αθανασίου, Βορίδη και -ειδικά περί Εύβοιας- Κεδίκογλου) εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει αποτύχει οικτρά, κανένας Έλληνας δεν τους πιστεύει πια, αλλά συνεχίζουν εμμονικά και ανεπίδεκτα μέχρι τη συντριβή τους. 13 και σήμερα!

Τ.Ο. Εύβοιας