25/6/14

Ομιλίες στα γραφεία της Χαλκίδας


Την Κυριακή 22/6/2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Τρικάλων Γρηγόρη Χιώτη και τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο.


Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, Γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων, και στο παρελθόν πυρηνάρχης Χαλκίδος. Στην ομιλία του τόνισε, μέσα από μια σύντομη ανασκόπηση, τις εκλογικές επιτυχίες του κινήματος μας στις πρόσφατες αναμετρήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

Τονίστηκε το πόσο διαφέρουμε από τα υπόλοιπα κόμματα-σφραγίδες, τα οποία με το πέρας των εκλογών εξαφανίστηκαν από την κοινωνία, ενώ οι χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισες συνεχίζουν σταθερά τον αγώνα τους. Επισήμανε την ανάγκη να εργαστούμε όλοι και να πλαισιώσουμε τα νέα καθήκοντα των συναγωνιστών που εκλέχτηκαν σε δήμους-περιφέρεια και ευρωβουλή και να αποτελέσουμε όλοι μας τα «μάτια και τα αυτιά» τους ώστε να φέρουμε νέες νίκες και προοπτικές για το κίνημα μας και την Πατρίδα μας. Τέλος, συνεχάρη την ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τα στελέχη, φίλους και υποστηρικτές της Τ.Ο. Ευβοίας.


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο ευρωβουλευτής μας, στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Εύβοια.

Στην ομιλία του, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στις εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την δυνατότητα που είχαν οι 3 ευρωβουλευτές μας να επισκεφθούν τον Αρχηγό μας στα κελιά της Τιμής. Μετέφερε το κλίμα και την ιδιαίτερη συγκίνηση του για την συνάντηση με τον Αρχηγό μεταφέροντάς μας και το πόσο ατσαλένια παραμένουν η θέληση του και το ηθικό του. Στη συνέχεια έγινε αναφορά για τις πρώτες κινήσεις και βήματα των ευρωβουλευτών μας και ανέλυσε με λεπτομέρειες την στρατηγική που θα ακολουθήσουν σε θέματα εθνικά, κοινωνικά και φυσικά τον αγώνα για την άμεση απελευθέρωση των παρανόμως πολιτικών κρατουμένων συναγωνιστών. Στο τέλος δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις, με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου να πληροφορηθεί, για θέματα που θα συζητηθούν προσεχώς στο ευρωκοινοβούλιο.

Με το πέρας των ομιλιών, όπως συνηθίζεται άλλωστε, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Τ.Ο. Εύβοιας