29/9/14

Φωτορεπορτάζ: 3 χρόνια Τ.Ο. Ευβοίας


Συναγωνιστές και φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα και την Κυριακή 28/9. Ημερομηνία συμπλήρωσης ενός χρόνου λυσσαλέων διώξεων του καθεστώτος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και τριών χρόνων λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας. Σε αυτά τα τρία χρόνια ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση της ημέρας.

Μια περιληπτική ανασκόπηση των σημαντικότερων δραστηριοτήτων και συμβάντων της τριετίας για την Τ.Ο. Ευβοίας έκανε η γραμματέας της και μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος, Αλεξάνδρα Μπάρου. Ακολούθως, κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο του ΛΑ.ΣΙ.Τ.Α. και εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Αττικής με την "Ελληνική Αυγή", Ευάγγελο Μπαρμπούρη. Στον χαιρετισμό του ο συναγωνιστής, που κατάγεται από τη Στενή Ευβοίας, επεσήμανε ότι νιώθει πάντα μέλος της Τ.Ο. Ευβοίας, όπου και πρωτοήρθε σε επαφή με το Εθνικιστικό Κίνημα τρία χρόνια πριν. 

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αρθρογράφος και συγγραφέας, Κώστας Αλεξανδράκης, στον χαιρετισμό του επικέντρωσε στις διώξεις του τελευταίου χρόνου, στους δολοφονημένους, τους φυλακισμένους και τους υπόδικους συναγωνιστές. Με απόλυτο και διαρκές παράδειγμα την στάση του Αρχηγού μας, δεν δικαιούμαστε να κάνουμε ούτε βήμα πίσω και δεν πρόκειται να λυγίσουμε ό,τι και αν κάνει το καθεστώς για να εμποδίσει τον Αγώνα μας για την αφύπνιση και απελευθέρωση του Ελληνισμού. Θα συνεχίσουμε μέχρι τη Δικαίωση και τη Νίκη!

Στον χαιρετισμό του ο συναγωνιστής αρθρογράφος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Μισιάκας, έδωσε βαρύτητα στο ήθος που διέπει τον Χρυσαυγίτη σε κάθε έκφανση του βίου του, στα μεγάλα και τα μικρά συμβάντα της καθημερινής ζωής. Με μια παραδειγματική αναφορά, κατατόπισε τους παρευρισκόμενους φίλους του Κινήματος για τον Εθνικισμό ως κοσμοθέαση και τρόπο ζωής.

Ακολούθησε προβολή αρκετών βίντεο από τις -όχι τόσο γνωστές- δραστηριότητες της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας. Παραθέτουμε εδώ ένα ενδεικτικό βίντεο και θα ακολουθήσουν και άλλα σε ξεχωριστή ανάρτηση:


Στη συνέχεια προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο του βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Νίκου Μίχου, ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό από το δικαστικό κύκλωμα Αθανασίου:


Ο συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας, μέλος της Κ.Ε. και προϊστάμενος της Τ.Ο. μας ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος για το Κίνημά μας, αναφέρθηκε στην ομιλία του τόσο στις μέχρι σήμερα δραστηριότητες της Τοπικής, όσο και στην προγραμματισμένη συνέχειά τους. Υπογράμμισε τη σημασία της ενημέρωσης των συντοπιτών μας, εν όψει των βουλευτικών εκλογών και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να κινητοποιηθούν για την στελέχωση του εκλογικού μηχανισμού του Κινήματος. Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι αυστηρά επιλεγμένοι, ενώ οι καιροσκόποι και οι πολιτευτάδες δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. 

Λόγω ενός εκτάκτου θέματος, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και τελευταίος ομιλητής ήταν ο στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, ο δικός "μας" ευρωβουλευτής λόγω της ευβοιώτικης καταγωγής του. Ο στρατηγός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις προβολές που παρακολούθησε νωρίτερα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι δραστηριότητες τόσο της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας, όσο και του Κινήματος γενικότερα, θα συνεχιστούν με την ενεργό συνδρομή όλων των Εθνικιστών. Ενημέρωσε για κάποια από τα πρόσφατα πεπραγμένα στο Ευρωκοινοβούλιο και δεσμεύτηκε για εκτενέστερη αναφορά σε προσεχή ομιλία του στο άμεσο μέλλον.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθησε το πιο ανεπίσημο μέρος της βραδιάς, με τούρτα "γενεθλίων", εδέσματα, αναψυκτικά και χαλαρή συζήτηση. Φωτορεπορτάζ:


Τα εδέσματα του μπουφέ ετοιμάστηκαν από συναγωνίστριες της Τ.Ο.
Ο χώρος της υποδοχής
Το βιβλιοπωλείο
Το "καφενείο"
Όλα έτοιμα...

Και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Κάτω η χούντα Σαμαρά! Λευτεριά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Τ.Ο. Ευβοίας