5/9/14

N. Mίχος: Η χούντα του μνημονίου καταργεί τα ήθη και τα έθιμά μας


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το εκτρωματικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Μίλησε για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων που προωθεί το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, ενώ σε λίγα χρόνια θα λεγόμαστε μια επαρχία της Τουρκίας, ένα προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, που θα μας έχει επιβληθεί η μουσουλμανική θρησκεία. Αυτό ακριβώς προωθεί η ξενόδουλη κυβέρνηση.

Μίλησε για την διπρόσωπη στάση του Βορίδη, Πλεύρη και Γεωργιάδη όταν κάποτε παρίσταναν τους υπερασπιστές του ελληνικού λαού για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι λαθρομετανάστες, ενώ τώρα άλλαξαν άρδην στάση λόγω της υπουργικής καρέκλας.

Οι λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα μετά από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας και αυτοί είναι που πραγματικά διασπείρουν και ενδυναμώνουν τον ρατσισμό. Οι λαθρομετανάστες είναι και οι μόνοι που δεν πληρώνουν για τα εγκλήματα που κάνουν στην Ελλάδα. Αντίθετα, έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χρηματοδότηση και επιδόματα.

Η προηγούμενη κυβέρνηση υποσχέθηκε στον Ερντογάν δύο τζαμιά, μια υπόσχεση που έχει υποχρεωθεί να τηρήσει και η τωρινή κυβέρνηση. Θα καταργηθούν τα ήθη, τα έθιμά μας, οι Αξίες μας και οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα.