8/10/14

"Ελληνική Αυγή για τη Στερεά" υπέρ εργαζομένων

 
Με ψήφισμα που έφερε ΚΑΤΑ της αξιολόγησης των εργαζομένων, επειδή είναι μνημονιακή επιταγή, επειδή αθωώνει όσους πελατειακά στο παρελθόν έκαναν τις προσλήψεις, πετώντας το μπαλάκι στα γραφεία προσωπικού με έναν σύστημα που δεν δικαιώνει τους άριστους και συνεπείς, η Ελληνική Αυγή για την Στερεά, αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν τα κόμματα του περίφημου ΑΝΤΙ–Συνταγματικού τόξου στις πλάτες των υπαλλήλων που οι ίδιοι διόρισαν, όπου δήθεν αντιδρούν στην αξιολόγηση, χτυπούν φιλικά στην πλάτη, αλλά την ώρα της ψήφισης είναι “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”. 
Οι συστημικοί πολιτικοί – νυν και μελλοντικοί υπηρέτες της τρόϊκας – που έχουν αυτοανακυρηχτεί… σε “προστάτες των εργαζομένων”, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα στη ζωή τους – να πάψουν να λένε ψέματα και να υποκρίνονται ότι κόπτονται για τα δίκαια των εργαζομένων, όταν οι ίδιοι τα καταστρατήγησαν με κάθε τρόπο διορίζοντας “δικά τους παιδιά” από το παράθυρο και στην ουσία με την αξιολόγηση προσπαθούν να τα μονιμοποιήσουν!
 
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους συκοφάντες και συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στους επαγγελματίες εργατοπατέρες της αριστεράς και στην ξενόδουλη συγκυβέρνηση του μνημονίου πουαπό κοινού εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργαζόμενο.
 
Η Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 
6-10-2-14 κατέθεσε ''πρόταση ψηφίσματος κατά της αξιολόγησης του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών'', και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, να δώσει εντολή να μην δοθούν τα στοιχεία των υπαλλήλων της Περιφέρειας. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία.
Tο αποτέλεσμα: Δύο (2) ψήφοι ΚΑΤΑ της διαδικασίας ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ). ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι συνδυασμοί του Μπακογιάννη (Ν.Δ.), Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Γιαννόπουλου (ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ), Μαρίνος (ΚΚΕ), Χα'ι'νάς (ΔΗΜΑΡ), Ζούμπος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ήταν ΥΠΕΡ της αξιολόγησης των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
Ας το καταλάβουν καλά και στην Περιφέρεια Στερεάς και σε ολόκληρη την Ελλάδα! Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου είναι ΚΑΤΑ των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ όσο κι αν κάνουν πολιτικάντικα σόου. Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!! Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Καλά θα κάνουν οι μπολσεβίκοι της συμφοράς, να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. 
 
Η πρόταση που κατατέθηκε: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Στερεά Ελλάδα, είναι κάθετα αντίθετη στην αξιολόγηση των υπαλλήλων, όπως την ζητά ο υπουργός της τρόικας. Ταυτόχρονα είναι κάθετα αντίθετη και σε κάθε είδος μνημονιακής υποχρέωσης που έχουν αναλάβει ή θα αναλάβουν στο μέλλον οι πολιτικοί συνεργάτες των δυναστών της Πατρίδας μας.
 
Δεν πιστεύουμε πως οι πολιτικοί απόγονοι της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν το πρόβλημα στο δημόσιο τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν δικαίωμα να ζητούν ’’αξιολογήσεις’’ που στην πράξη αθωώνουν εκείνους που έκαναν τις προσλήψεις και μεταφέρουν πλέον την ευθύνη στους υπηρεσιακούς παράγοντες. Οι υπηρεσίες έχουν τους μηχανισμούς και τις διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ελέγξουν τυχόν υπηρεσιακές ανεπάρκειες στα μορφωτικά και λειτουργικά προσόντα των υπαλλήλων τους και μπορούν να σταματήσουν τις όποιες αδικίες, ενώ μέσω των υπηρεσιακών συμβουλίων μπορούν να εκτοπίσουν εκείνους που παράνομα απολαμβάνουν τα οφέλη του δημοσίου, ως υπάλληλοι.
 
Τακτικές και διαδικασίες που υπήρχαν και λειτουργούσαν εως σήμερα πρέπει άμεσα να σταματήσουν. Αυτοί που εξέθρεψαν το ‘’πολιτικό αλισβερίσι’’ και σήμερα ζητούν την αξιολόγηση πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της απαξίωσης.
Ως εκ τούτου ζητούμε από τον Περιφερειάρχη να δώσει εντολή να μην δοθούν στοιχεία των υπαλλήλων της Περιφέρειας.
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ