23/11/14

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:Ενημερωτική δράση στη Στενή και στους Καθενούς Ευβοίας.


Οι ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Ευβοίας συνεχίζονται, με σκοπό κάθε Έλληνας να έρθει σε επαφή με τη φωνή των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του ξεπουλημένου συστήματος και των συστημικών ΜΜΕ, να φιμώσουν και να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν τον ενημερωτικό τους αγώνα, μοιράζοντας εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του λαϊκού συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Όπως σε κάθε ενημερωτική δράση των Χρυσαυγιτών, έτσι και σ’ αυτήν που πραγματοποιήθηκε στη Στενή και στους Καθενούς Ευβοίας η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή. Παρά την βροχή και τη συννεφιά που επικρατούσε εκείνες τις ώρες, η παρουσία μας στα χωριά έκανε τους κατοίκους να βγουν στις πόρτες, στα μπαλκόνια και στους δρόμους και να μας καλωσορίσουν. Οι ευχές που δεχθήκαμε και τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λάβαμε, ενισχύουν τον αγώνα μας και δίνουν γι ακόμα μια φορά το μήνυμα στην κυβέρνηση του μνημονίου πως ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εμποδίζει τον αγώνα του Αρχηγού και του λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: 


Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά πως οι διώξεις κατά του Κινήματός μας, αποτελούν και διώξεις κατά των Ελλήνων, κατά της Ελληνικής μας ταυτότητας και κατά του Ελληνικού μας Έθνους. 

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας