29/12/14

Επιτήδειος: "Στο τέλος οι νικητές θα είμαστε εμείς"


Δεκάδες υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας, στη Χαλκίδα, την Κυριακή, για να ενημερωθούν από τον ευρωβουλευτή του Κινήματος, στρατηγό Γ. Επιτήδειο, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Με παραστατικό λόγο ο συναγωνιστής Επιτήδειος ενημέρωσε για τις ενέργειες των ευρωβουλευτών μας τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και στην ομογένεια. Πληροφορηθήκαμε για την -ανύπαρκτη ως προδοτική- στάση των ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων της χώρας σε, σημαντικές για τα εθνικά μας θέματα, επιτροπές και ολομέλειες. Επίσης, για την αυξανόμενη προοδευτικά στήριξη εθνικιστών -και όχι μόνο- ευρωβουλευτών άλλων χωρών στο θέμα των παράνομων πολιτικών διώξεων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Παρουσιάστηκε η στρατηγική του Κινήματος στο εξωτερικό, αλλά και η βεβαιότητα της αναπόφευκτης τελικής νίκης των Εθνικιστών έναντι των αντεθνικών οικονομικών δυναστών του δυτικού κόσμου. Κλείνοντας, ο στρατηγός απηύθηνε κάλεσμα αδιάκοπου αγώνα, με δραστηριοποίηση όλων εν όψει των εκλογών, που θα οδηγήσουν την Χρυσή Αυγή στην τρίτη (τουλάχιστον) θέση και στην απελευθέρωσης των παράνομα και άδικα εγκλείστων συναγωνιστών και του Αρχηγού μας.


Στη συνέχεια, η γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας, Α.Μπάρου, ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και κάλεσε άπαντες σε ετοιμότητα για συνεχόμενες δράσεις τις προσεχείς εβδομάδες, που θα είναι μία προεκλογική περίοδος χωρίς τη συνδρομή του βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Νίκου Μίχου, αφού η χούντα Σαμαρά φρόντισε να έχουν ελευθερία λόγου και κίνησης μόνο 4 από τους 16 εκλεγμένους βουλευτές του Κινήματος.

Για το Αίμα των Συντρόφων μας, για την Λευτεριά του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας