5/1/15

Το ψηφοδέλτιο Ευβοίας παρουσιάστηκε στην κοπή της πίτας


Χθες, πρώτη Κυριακή του 2015, η Τοπική Οργάνωση Ευβοίας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα και παρουσίασε το υπερπλήρες ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή νομού Ευβοίας για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα του Κινήματος απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια καθεστωτικού αιφνιδιασμού.


Η ευλογία και οι ευχές του ευπατρίδη ιερέα, για την ευόδωση του υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Αγώνα της Χρυσής Αυγής, θωράκισαν την αποφασιστικότητα όλων για ολόψυχη συμμετοχή στην εθνική αντίσταση, μέχρι την ανάκτηση της Πατρίδας μας, μέχρι τη Νίκη. Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Κινήματος και ο συμβολισμός έγινε δεκτός από τους παριστάμενους με χειροκροτήματα.


Ακολούθησε η καθιερωμένη εβδομαδιαία πολιτική και κινηματική ενημέρωση, από την γραμματέα της Τ.Ο. και η παρουσίαση των 8 συναγωνιστών που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο νομό Ευβοίας. Με αλφαβητική σειρά:

ΒΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ
ΒΟΥΣΟΥΡΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ευσταθίου
ΔΕΔΕ ΜΑΝΘΑ του Δημητρίου
ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θαλασσινού
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ του Κων/νου
ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου
ΜΠΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημητρίου
ΤΖΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου

Στον συναγωνιστή Μίχο Νικόλαο, νυν βουλευτή Ευβοίας, οι ανακριτές του "περιβάλλοντος Αθανασίου" απαγορεύουν την ισότιμη συμμετοχή στην προεκλογική περίοδο, αφού βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2014 σε "κατ' οίκον περιορισμό", στα πλαίσια των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων από το καθεστώς Σαμαρά. Οι υπόλοιποι εφτά υποψήφιοι συναγωνιστές, με κοινή τους ανακοίνωση, κάλεσαν τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής της Εύβοιας να δώσουν τον έναν από τους δύο επιτρεπτούς σταυρούς προτίμησης στον αδίκως και παρανόμως διωκόμενο συναγωνιστή Μίχο.

Απέναντί μας έχουμε ένα διεφθαρμένο, κλεπτοκρατικό καθεστώς, απαρτιζόμενο από το σύνολο των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου", που τρέμει την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, γιατί τρέμει την ώρα της Δικαιοσύνης. Πρέπει να διασφαλίσουμε τη θέληση του λαού μας από κάθε απόπειρα αλλοίωσής της. ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

 
Τ.Ο. Ευβοίας