14/1/15

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Φθιώτιδας


Στις 11/1 στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του κινήματος για την Φθιώτιδα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του γραμματέα της Τ.Ο. Λαμίας και υποψήφιου Βουλευτή Γκλέτσου Απόστολου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Επισήμανε ότι αυτός ο αγώνας είναι αγώνας αντισυστημικός, αγώνας συνείδησης της εθνικής ταυτότητας που δίνει ο Έλληνας, ενάντια στην διαφθορά. Σε αυτόν τον αγώνα είναι μαζί μας οι δολοφονημένοι αδερφοί μας, Γ. Φουντούλης και Ν. Καπελώνης. Είναι μαζί μας οι άδικα προφυλακισμένοι συναγωνιστές μας, με πρώτο τον Αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο και οι υπόλοιποι Βουλευτές μας. Ο κάθε Έλληνας, πρόσθεσε πρέπει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να τιμωρήσει τον παλαιοκομματισμό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Και η μόνη λύση για αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Έπειτα τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Στερεάς Ελλάδας Θ.Κουδούνας, που επισήμανε την σημαντικότητα αυτών τον εκλογών και ότι πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για την Νίκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψηφιων Βουλευτών Φθιώτιδος:

Γκλέτσος Απόστολος   Γεωπόνος, Βουλευτής
Καλαθά Αθανασία   Εικαστικές Τέχνες                                                                  
Κοκουγιάννης Γεώργιος   Υπάλληλος βιομηχανίας                  
Μίχου Κωνσταντία   Οικιακά                                                                
Πάνος Θεόδωρος   Μηχανολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Φασιανής Κωνσταντίνος   Υπάλληλος ασφαλείας

οι οποίοι με την σειρά τους μίλησαν για την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων κάτω από το άρμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.