31/8/15

Η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στα γραφεία της Χαλκίδας


Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών και φίλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, συγκέντρωση της Τ.Ο. Ευβοίας, την Κυριακή 30/8, με προγραμματισμένες ομιλίες των συναγωνιστών Μίχου και Επιτήδειου. Μετά μία σύντομη ενημερωτική εισαγωγή από την γραμματέα της τοπικής, Α. Μπάρου, έλαβε το λόγο ο δικηγόρος συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας,
που περιέγραψε τις άνισες για τη Χρυσή Αυγή συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, με τον αποκλεισμό της από το σύνολο των ΜΜΕ, την αντισυνταγματική στέρηση της χρηματοδότησης και τους περιοριστικούς όρους πολλών εκλεγμένων βουλευτών της. Ο μόνος τρόπος πληροφόρησης του λαού μας για τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας είναι οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες.


Ο ευβοιώτης ευρωβουλευτής, στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, που έφτασε εγκαίρως για την ομιλία του διασχίζοντας τη μισή Ελλάδα, ερχόμενος κατευθείαν από την επετειακή εκδήλωση στον Γράμμο, ξεκίνησε με μια εύστοχη σύντομη αναδρομή από την ήττα των κομμουνιστών το 1949 μέχρι την "πρώτη φορά Αριστερά" το 2015. Επικέντρωσε στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και την ορατή πλέον αντικατάσταση των ευρωπαϊκών εθνών με αφροασιατικές μάζες, περιγράφοντας παράλληλα τις εντυπώσεις του από την πρόσφατη περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου. Αντί να είναι συνολική κρατική προτεραιότητα η αποτροπή της βιολογικής εξαφάνισης των Ελλήνων, το σύνολο των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου ούτε καν αναφέρει τον κίνδυνο.


Ο βουλευτής Ευβοίας Νικόλαος Μίχος άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος επίσης στη λαθρομετανάστευση και τους κινδύνους της, περιγράφοντας τις εμπειρίες και από τη δική του επίσκεψη σε Κω και Κάλυμνο. Εξήγησε γιατί είναι πολιτική επιλογή όλων των υπολοίπων κομμάτων ο εποικισμός της χώρας από τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς και γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν στην ουσία ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ: η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι. Αναφέρθηκε στις πολιτικές παραμέτρους που φέρνουν πρόωρες εκλογές σε μόλις 7 μήνες από τις προηγούμενες και προέβλεψε ότι και η επομένη των εκλογών συγκυβέρνηση δε θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η μοναδική ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά προϋπόθεση για να αναλάβουν οι Εθνικιστές τα ηνία της χώρας είναι να αφυπνιστεί ικανός αριθμός Ελλήνων. Γι' αυτήν την αφύπνιση είναι ο συνεχής -και όχι μόνο προεκλογικός- αγώνας όλων μας. 

Μετά τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος παρέμειναν τα μέλη της Τ.Ο. Ευβοίας και προγραμματίστηκαν οι δραστηριότητες της προεκλογικής εκστρατείας. Ο συναγωνιστής Μίχος ξεκινά άμεσα περιοδεία σε όλο το νομό, για την οποία θα υπάρχει ενημέρωση στο ημερολόγιο του ιστολογίου.

Συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα, εκτυπώνοντας και διανέμοντας το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής από ΕΔΩ

Δηλώστε συμμετοχή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στο νομό Ευβοίας στα τηλέφωνα: 2221077152 και 6978804153.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Ευβοίας