12/9/15

Χαλκίδα: ΜΑΖΙ φτιάχνουν τα (παράνομα) αεροπανό τους ΚΝΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Δύο παράνομα και επικίνδυνα αεροπανό είχαν αναρτηθεί σε πεζογέφυρα ανω της εθνικής οδού στην είσοδο της Χαλκίδας, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα κατέβασαν πολίτες και τα έφεραν στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας, καταγγέλοντας αφ' ενός την χρόνια ατιμώρητη παρανομία των αριστερών κομμάτων, που θέτει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια, και αφ' ετέρου τις λεπτομέρειες που δείχνουν πολλά ενδιαφέροντα:
Πέρα από το γεγονός ότι ήταν αναρτημένα δίπλα-δίπλα, καλύπτοντας επακριβώς ολόκληρη την πεζογέφυρα, όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κάποιος ακόμη και από τις φωτογραφίες (κλικ πάνω τους για μεγένθυση), τα πανό είναι του ιδίου μεγέθους, από το ίδιο ακριβώς υλικό, γραμμένα με τα ίδια ακριβώς χρώματα και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα


Δημόσια όλα τα κόμματα υποκρίνονται ότι διαφωνούν το ένα με το άλλο - και έτσι έχουν λόγο ύπαρξης. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο συνεργάζονται κοινοβουλευτικά, για να κυβερνήσουν και για να περάσουν αντιλαϊκά μέτρα (του ΚΚΕ μη εξαιρουμένου, όπως απέδειξε ΕΔΩ), αλλά συνεργάζονται και στην προπαγάνδα τους στους δρόμους, μοιραζόμενα υλικά και ανθρώπους. Και, βέβαια, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ συνεργάζονται ομόφωνα και απροκάλυπτα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του μοναδικού αγνού κόμματος που στηρίζει τους Έλληνες, ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στις εκλογές υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο κόμματα: η Χρυσή Αυγή και ΟΛΟΙ οι άλλοι. 

Στήριξε τους μοναδικούς που δεν σε κοροϊδεύουν. Στήριξε τους μοναδικούς που σε στηρίζουν.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Τ.Ο. Ευβοίας