7/9/15

Περιοδεία του Νίκου Μίχου στη βόρεια Εύβοια


Μετά από 13 μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό, ο βουλευτής Ευβοίας Μίχος Νικόλαος είχε ξανά την δυνατότητα να επισκεφθεί τον τόπο του και να μιλήσει με τους συντοπίτες του. Η περιοδεία του στο νομό, συνοδεία του βορειοευβοιώτη συνυποψηφίου του, Βουσουρέλη Αντώνη, ξεκίνησε από τη βόρεια Εύβοια, όπου τρεις μέρες αποδείχθηκαν λίγες για να επισκεφθεί κάθε χωριό, όπως σκόπευε και θα επανέλθει μετά τις εκλογές. Τη Δευτέρα 7/9, ο συναγωνιστής Ν.Μίχος θα επισκεφθεί την Καρυστία και στη συνέχεια τα χωριά της Κύμης και τη Σκύρο.



Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και τον αντιδήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, με τους οποίους συζήτησε τα τοπικά προβλήματα. Επισκέφθηκε επίσης τα αστυνομικά τμήματα και το λιμεναρχείο της περιοχής, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που ταλανίζουν τις δυνάμεις ασφαλείας και με τις μνημονιακές πολιτικές χειροτερεύουν διαρκώς.


Και, πρωτευόντως, συνομίλησε με τους απλούς πολίτες, αγρότες, άνεργους, συνταξιούχους, επαγγελματίες, αλλά και νεφροπαθείς, διαπιστώνοντας ότι κατά την καταναγκαστική απουσία του από το νομό εκλογής του η κατάσταση για τον απλό λαό έγινε πραγματικά απελπιστική. Και ταυτόχρονα αυξήθηκε η στήριξη προς τη Χρυσή Αυγή, ως την έσχατη γραμμή αντίστασης στις επιθέσεις που δέχονται οι Έλληνες από τις ίδιες τις κυβερνήσεις τους. 

Είμαστε αυτοί που φέρνουν την Ελπίδα για τους Έλληνες.  Είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές του Έθνους μας. Είμαστε αυτοί που δεν λυγίζουν. Γι' αυτό και, με την ευχή του Θεού και τη θέληση του Λαού μας, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Τ.Ο. Ευβοίας