9/9/15

Ο Νίκος Μίχος στην Καρυστία


Ο βουλευτής Νίκος Μίχος τη Δευτέρα 7/9 επισκέφθηκε τα χωριά της Καρυστίας. Κατά την περιοδεία του στους δήμους του νομού Ευβοίας, πραγματοποιεί πρώτα τις θεσμικές επισκέψεις στις τοπικές αρχές, για να ενημερώνεται για τις όποιες τυχόν εξελίξεις των χρονίων και αυξανομένων προβλημάτων (δυστυχώς, στο σύνολό τους χειροτερεύουν) και για να γνωστοποιεί τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής.


Τον περισσότερο χρόνο όμως, όπως όλοι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές, τον περνά συζητώντας με τους απλούς Έλληνες, εργαζόμενους ή μη, επαγγελματίες, αγρότες και συνταξιούχους. Οι συνθήκες διαβίωσης και τα προβλήματα των πολιτών είναι οι πραγματικοί δείκτες της ευημερίας και των προοπτικών ενός τόπου - και όχι οι δείκτες της Οικονομίας ή τα σχέδια επί χάρτου, που ποτέ δεν γίνονται πράξη.


Προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός! Όχι οι διεθνείς τραπεζίτες. Για εμάς η Οικονομία πρέπει να είναι στην υπηρεσία του Έθνους και όχι να εξοντώνεται το Έθνος για τους πλασματικούς δείκτες της Οικονομίας.

Η μοναδική λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας είναι ΑΥΤΗ. Εκτυπώστε την και μοιράστε την. Το "κόμμα" όλων των συστημικών κομμάτων προσπαθεί να την αποκρύψει απ' τους Έλληνες. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας