6/10/15

Ε. Καρακώστας: Λαϊκός Εθνικισμός ή βαρβαρότητα!


Την απάντηση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων στα παραμύθια της αναγκαιότητας του Μνημονίου της Αριστεράς έδωσε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου, επισήμανε πως τόσο η ψοφοδεξιά όσο και η κρατικοδίαιτη Αριστερά επιχειρούν να προβάλλουν τα εθνοκτόνα Μνημόνια ως success story, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούν το Λαό μας σε βέβαιο αφανισμό.
Κατέληξε τονίζοντας τα κάτωθι: «Εάν λοιπόν οι δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου εκφράζουν το μέτωπο της συντήρησης ενός διεφθαρμένου και αντεθνικού Κράτους, τότε η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να εκφράζει αυθεντικά την ιστορική απάντηση ενός Περήφανου Λαού που αγωνίζεται για την επιβίωσή του, απέναντι στην επιδρομή των Μνημονίων και στην εισβολή των λαθρομεταναστών.
Σήμερα, ένας Λαός ο οποίος δεν ανέχεται ούτε τις προσβολές των ξένων μήτε τον ραγιαδισμό των εγχώριων Τυράννων του, προελαύνει με τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού να ανεμίζουν περήφανα, κατακτώντας με θυσίες, ολοένα και περισσότερο πολιτικό έδαφος. Οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν πως είμαστε η δίκαιη τιμωρία τους. Δεν μένει παρά να κατανοήσει και η πλειοψηφία του Λαού μας πως όσο γρηγορότερα ανταποκριθεί στο Εθνικό μας κάλεσμα, τόσο πιο εύκολα θα απαλλαγεί από τους δυνάστες της. Δεν μένει δηλαδή, παρά να συνειδητοποιήσει εκείνο που ενδόμυχα πιστεύει ήδη: το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του Μεγάλου μας Έθνους.
Το μοναδικό, συνεπώς, δίλημμα το οποίο ορθώνεται απέναντι σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, δεν είναι το ανούσιο και κίβδηλο «φιλελευθερισμός ή μαρξισμός» αλλά το κρίσιμο και αληθές: Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα»!