23/1/16

Αιτωλοακαρνανία: Ο Κ.Μπαρμπαρούσης στα αγροτικά μπλόκα


Θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν οι Έλληνες αγρότες στους βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου στα μπλόκα όλης της χώρας. Στις Σέρρες, την Αιτωλοακαρνανία, την Πιερία, την Βοιωτία και κάθε γωνιά της Ελλάδος οι βουλευτές και τα στελέχη μας συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών. Με την πολεμική σημαία "Νίκη ή Θάνατος" και φορώντας ταμπέλες με το όνομα του Τσίπρα στα αμνοερίφια, γεωργοί και κτηνοτρόφοι στέλνουν το μήνυμα της αντίστασης στη διεφθαρμένη συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, περιόδευσε στα μπλόκα του νομού από νωρίς το πρωί, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των συμπατριωτών μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων εντός και εκτός βουλής.


Με μια συγκέντρωση άνευ προηγουμένου οι Αιτωλοακαρνάνες αγρότες έδειξαν την δύναμή τους κάνοντας έφοδο στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου Μεσολογγίου. Πάνω από 700 αγροτικά μηχανήματα με χιλιάδες αγρότες απέκλεισαν όλη την περιοχή και έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο επί δίωρο δείχνοντας αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις. Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον δήμο Μεσολογγίου, την Μακρυνεία, το Αγρίνιο, το Ξηρόμερο, την Αμφιλοχία, την Βόνιτσα και αλλού συνέρρευσαν μαζικά και όπως αποφάσισαν θα αποχωρήσουν μόνο όταν η κυβέρνηση αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.


Μάλιστα δεν δίστασαν να μεταμορφωθούν σε... Τζιχαντιστές που υποδύονταν τους Αλέξη Τσίπρα, Απόστολου και Κατρούγκαλο οι οποίοι έσφαζαν, εικονικά, τους αγρότες αποτρέποντάς τους από το έχουν μέλλον γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους.


Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι συναγωνιστές Κώστας Μπαρμπαρούσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Δημήτρης Μακρής δημοτικός σύμβουλος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή.  


Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας κτηνοτροφικοί σύλλογοι του νομού έχυσαν γάλα και απελευθέρωσαν πρόβατα. Όπως δήλωσαν στην «ΑΙΧΜΗ» τα άφησαν για να βοσκήσουν στα βουνά, καθώς δεν έχουν πλέον δυνατότητα να τα ταΐσουν


Επιπρόσθετα αποφάσισαν να κηρύξουν ανεπιθύμητους όποιους βουλευτές υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Δηλώσεις Κώστα Μπαρμπαρούση και Δημήτρη Μακρή 




Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ.