25/1/16

Ο Ν.Μίχος στο αγροτικό μπλόκο στο Κάστρο Βοιωτίας


"Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, όσοι απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τους γεωργούς σε κολίγους στην ίδια τους τη γη και τους κτηνοτρόφους σε μισθωτούς βοσκούς των ίδιων τους των κοπαδιών!", δήλωσε ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, αγρότης και ο ίδιος, στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί. 


Την Κυριακή, ο βουλευτής Ευβοίας βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών στην εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, όπου συζήτησε με τους αγρότες, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον δίκαιο αγώνα τους. Οι βουλευτές μας είναι οι μόνοι που γίνονται ενθέρμως δεκτοί στις κινητοποιήσεις, με τους αγρότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να εκτιμούν την ειλικρίνεια και τη σταθερή συνέπεια του Κινήματός μας, σε αντίθεση με το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων.   


Το μήνυμα που απηύθηνε, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, ο συναγωνιστής Μίχος στους Έλληνες αγρότες:
"Πάνω απ' όλα να μείνετε ενωμένοι μέχρι τέλους και να μην αφήσετε να καπηλευτούν τον δίκαιο αγώνα σας τα διάφορα σωματεία που ελέγχονται από τα συστημικά κόμματα. Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε υπέρ του μαζικού και ακηδεμόνευτου κινήματος των γεωργών, των κτηνοτρόφων, των ψαράδων και όλων των απασχολούμενων στην πρωτογενή παραγωγή. Μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα και δε θα γίνουν βορά των διεθνών τοκογλύφων τα χωράφια, τα βοσκοτόπια και οι κόποι μας."


Οι αγροτικές κινητοποιήσεις εντείνονται και έχουν την πλήρη στήριξη της Χρυσής Αυγής.