26/1/16

Ολοκληρώθηκε η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Στερεάς Ελλάδος


Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Τ.Ο Λαμίας και η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας. 



Η εκδήλωση τιμήθηκε με τον αγιασμό και την ευλογία του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κατά την κοπή της βασιλόπιτας. Δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες παρακολούθησαν τις ομιλίες του γραμματέα της Τ.Ο Λαμίας Απόστολου Γκλέτσου, του Υπεύθυνου ιδεολογικού της Τ.Ο. Λαμίας Γιώργου Κοκουγιάννη, του υπεύθυνου Πυρήνα Λοκρίδας Θοδωρή Πάνου, του συναγωνιστή Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  Κώστα Μπαρμπαρούση, του συναγωνιστή Βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα και του μέλους της Κ.Ε Θοδωρή Κουδούνα. Στις ομιλίες τονίστηκε ο ρόλος που έχει διαδραματίσει τα προηγούμενα χρόνια η Χρυσή Αυγή, αλλά και η αποστολή που πρέπει να φέρει εις πέρας για την αφύπνιση του ελληνικού λαού


Η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις και τους Πυρήνες Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδος και Φωκίδος. Η  Τ.Ο. Λαμίας και ο Πυρήνας Λοκρίδας από την Φθιώτιδα, η Τ.Ο. Αγρινίου και Τ.Ο. Μεσολογγίου από την Αιτωλοακαρνανία η Τ.Ο. Εύβοιας, ο Πυρήνας Βοιωτίας, ο Πυρήνας Φωκίδας και ο Πυρήνας Ευρυτανίας, αντάλλαξαν απόψεις και κατέθεσαν τις προτάσεις τους μέσω ενός γόνιμου διαλόγου.


Τοποθετήθηκαν και εισηγήθηκαν επί οργανωτικών και πολιτικών ζητημάτων οι γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων και οι υπεύθυνοι των Πυρήνων, οι βουλευτές των νομών μας Μίχος, Μπαρμπαρούσης και Καρακώστας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και όσοι από τους παριστάμενους συναγωνιστές το επιθυμούσαν. Ακολούθησε σχετική συζήτηση και η εκδήλωση έκλεισε με την ανανέωση της δέσμευσης όλων για συνεχή και συνεπή Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη. 

Οι συντονιστές της συνδιάσκεψης Θοδωρής Κουδούνας και Απόστολος Γκλέτσος θα  μεταφέρουν στα Κεντρικά Όργανα του Κινήματος τα συμπεράσματα, ώστε να συνεκτιμηθούν στην τελική πρόταση για το Συνέδριο.


Περισσότερες φωτογραφίες στην κεντρική ιστοσελίδα του Κινήματος: XAgr.net