23/2/16

Ε.Καρακώστας: "Ας μας μισείτε, αρκεί να μας φοβάστε."


Σε επίκαιρη επερώτηση για την «αναγκαιότητα και διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων» τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο συναγωνιστής χαρακτήρισε ως επιτομή της διαπλοκής οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, οριοθετώντας ως τρίγωνο της διαπλοκής τις τράπεζες, τα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης.

Επισήμανε δε πως το αποτέλεσμα τριών μέχρι σήμερα ανακεφαλαιοποιήσεων ήταν να μετακυλισθεί το οικονομικό βάρος της ρεμούλας των κομματόσκυλων και του κομματικού Κράτους στις πλάτες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, πάντοτε υπό το τρομοκρατικό δίλημμα: Μνημόνιο ή χρεοκοπία.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας έκλεισε την τοποθέτησή του ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάστηκε και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί με το οικονομικό, το πολιτικό και το μιντιακό κατεστημένο. Γι' αυτό την πολεμάτε με κάθε αθέμιτο μέσο, γι' αυτό την μισείτε. Μάταιος όμως ο κόπος σας: ας μας μισείτε, αρκεί να μας φοβάστε. Και μας φοβάστε γιατί γνωρίζετε ότι εμείς οι Εθνικιστές θα κάνουμε πράξη όσα λέμε: Οι κλέφτες στη φυλακή για ν' ανασάνει ξανά ελεύθερα ο Ελληνικός Λαός»!