10/3/16

Ασφαλιστικό για πλήρη εξαφάνιση. Έρχεται...


Εδώ και 6 χρόνια το έθνος μας βιώνει τις χειρότερες καταστάσεις από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τα συνεχιζόμενα ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ μέτρα (εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων) έχουν οδηγήσει στην φτώχεια και την ανέχεια εκατομμύρια Ελλήνων.
Οι κυβερνήσεις των εθνομηδενιστών, ως πιστά όργανα των διεθνών τοκογλύφων, ψηφίζουν νόμους  που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και καταστρέφουν τις Ελληνικές οικογένειες. Τον Αύγουστο 2015 ψήφισε και ενέκρινε η προηγούμενη βουλή το 3ο μνημόνιο ή, αλλιώς, μνημόνιο της «πρώτη φορά αριστεράς», με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, που είπαν «ναι»στην λαίλαπα αυτή!

Θα έρθει ξανά προς ψήφιση στη βουλή το ασφαλιστικό, το οποίο είναι εφαρμοστικός νόμος του τρίτου μνημονίου (έχει δλδ πάρει την έγκριση της βουλής). Έρχεται προς ψήφιση με:
  • μείωση συντάξεων 
  • αύξηση των ορίων ηλικίας και
  • επιπλέον περικοπές στις παροχές ασφάλισης, με ότι αυτό συνεπάγει!
Και να είμαστε βέβαιοι ότι θα ψηφιστεί! Εξάλλου, υπάρχουν τόσοι πρόθυμοι να συνεργαστούν σε αυτή την κατεύθυνση, μέχρι και ο πρόεδρος της ένωσης φραπέδων!! Μην ξεχνάμε, ότι ήδη έχει εγκριθεί από τον Αύγουστο. Είναι σαν να λέμε πως «τώρα κάνουμε το μνημόσυνο, τον Αύγουστο είχαμε την κηδεία!».

Το σίγουρο είναι πως η ψήφισή του σφίγγει ακόμα περισσότερο την θηλιά στο λαιμό της Ελληνικής οικονομίας. «Στραγγαλίζει» οικονομικά τις τελευταίες ανάσες στον ιδιωτικό τομέα και ό,τι γλίτωσε μέχρι σήμερα είναι πλέον με το λουκέτο στο χέρι! Κάποιοι περιμένουν ανάπτυξη. Η ανάκαμψη της οικονομίας δεν έρχεται με επιβολή φόρων και μειώσεις συντάξεων. Έρχεται μόνο με κίνητρα. Η άγρια φορολόγηση, με αντισυνταγματικά τεχνάσματα που γίνονται νόμοι του κράτους, μαζί με το ασφαλιστικό θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί ο πολίτης να ανταποκριθεί στις φορολογικές του υποχρεώσεις. Η συνέπεια πλέον αυτού του γεγονότος θα είναι το χρέος του πολίτη να φτάσει σε ποσά που επιτρέπουν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του πολίτη. Άλλωστε αυτός είναι κι ο στόχος τους. Να ΚΛΕΨΟΥΝ, όχι μόνο την δημόσια περιουσία αλλά και την ιδιωτική.

Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  σε αυτή τη γενοκτονία του Ελληνισμού είναι ο νόμιμος αγώνας της εντός και εκτός της βουλής και οι δράσεις στήριξης των Ελλήνων που έχουν ανάγκη. Για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε ξανά σαν Έθνος, χρειάζονται παρεμβάσεις που σαν  στόχο έχουν την  ανάπτυξη της οικονομίας:
  • Διαγραφή των άδικων χρεών.
  • Κίνητρα στους παραγωγικούς τομείς με έμφαση στον αγροτικό τομέα, ώστε να υπάρξει αυτάρκεια τροφίμων.
  •  Φορολογικά κίνητρα στις επειχειρήσεις για να μείνουν εδώ ,.
  •  Πάταξη της μαύρης εργασίας ,
  • Επαναφορά  συλλογικών συμβάσεων.
  • Επαναφορά 8ώρου με 40 ώρες εργάσιμη εβδομάδα.
             
Για να μπορέσουμε να πάρουμε ξανά την χώρα  στα χέρια μας. Για να υπάρξει μέλλον για τους μελλοντικούς Έλληνες, αλλιώς η μοίρα που περιμένει τον έθνος μας θα είναι εκείνη των Ινδιάνων της Αμερικής.... ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ .

Στήριξε τον  ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για μια  Ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ σε μια ελεύθερη ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ."

Βάθης Θεόδωρος
Τ.Ο Ευβοίας