31/3/16

Ε.Καρακώστας: "Για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω"


Την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στηλίτευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας. Ο βουλευτής Βοιωτίας υποστήριξε πως άπαντες πλην Χρυσής Αυγής είναι έκθετοι στα μάτια των Ελλήνων, αναφορικά με τα σοβαρά ζητήματα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, για τα οποία τα αποτελέσματα της δήθεν καταπολέμησης είναι μηδενικά.
Αντιθέτως, ανέφερε ο συναγωνιστής Καρακώστας, είναι εμφανέστατες οι δραματικές συνέπειες τόσο του Μνημονίου που ψήφισαν όλα τα κόμματα όσο και της λαθρομετανάστευσης, με τα hot spots να έχουν μετατραπεί σε κράτος εν κράτει, όπου δεν ισχύουν οι Νόμοι του Κράτους.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, «έχετε καταστήσει την Ελλάδα παράδεισο της ασυδοσίας των λαθρομεταναστών και βασίλειο τρόμου και οικονομικής εξαθλίωσης για τους Έλληνες» και έκλεισε την ομιλία του καλώντας τον Ελληνικό Λαό να στηρίξει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!