16/4/16

Γ. Λαγός στη Λαμία: "Δεν μας σταματά τίποτα!"

Παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις του σάπιου πολιτικού κατεστημένου του νομού, η προγραμματισμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία, στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Λαμίας. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρόν, δείχνοντας ότι το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε, δεν τον πτόησε.



Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος του πυρήνα Λοκρίδας συναγωνιστής Θοδωρής Πάνος, ο οποίος τόνισε ότι παρά τις διώξεις που υφίσταται το κίνημα, συνεχίζει πιο δυνατό.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Λαμίας, Γεώργιος Κοκουγιάννης τονίζοντας ότι παρ’όλες τις προσπάθειες των ορφανών του Μαρξ για τη ματαίωση της σημερινής εκδήλωσης, θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.


Ο γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων, Νίκος Καραμητράκης στο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι με μπροστάρη τον Αρχηγό, θα ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής συναγωνιστής, Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε ότι η μόνη πραγματική αντίσταση στην κατρακύλα της χώρας, είναι αυτή της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει ο μόνος πολιτικός φορέας που δέχεται τόσο πόλεμο λάσπης από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τις ρυπαροφυλλάδες και στέκεται όρθιος και πιο δυνατός από ποτέ.


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός καλωσόρισε αρχικά τον κόσμο της Λαμίας τονίζοντας την τρίχρονη απουσία του λόγω των πολιτικών διώξεων από το καθεστώς Σαμαρά. Στη συνέχεια, με το γνωστό χειμαρρώδη λόγο του, ο οποίος ξεσήκωνε το κοινό, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας εθνικιστικών σωματείων σε κάθε επαγγελματικό κλάδο και τον λόγο ύπαρξης  της εθνικής παιδείας στη διαμόρφωση ελληνικής συνείδησης. Επίσης, ότι θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε σκληρά για την ανάνηψη της εθνικής οικονομίας. Η κομματική χρηματοδότηση θα πρέπει να σταματήσει και τα ληστρικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου θα πρέπει επιτέλους να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Το λαθρομεταναστευτικό μπορεί να λυθεί μόνο από μια εθνικιστική κυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι καρπαζοεισπράκτορας των διεθνών τοκογλύφων, όπως η αριστερή κυβέρνηση των υποτακτικών. Τέλος, τόνισε ότι το ξεπούλημα της πατρίδας θα πρέπει να σταματήσει άμεσα και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το πραγματοποιήσει!


Νωρίτερα το πρωί, κλιμάκιο Συναγωνιστών αποτελούμενο από τον Γ. Λαγό, τον Απ. Γκλέτσο και τον Αλέξανδρο Γέροντα επισκέφτηκε την Μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Άνω Τιθορέα και αφού αφουγκραστήκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μοναχοί, δεσμευτήκαν να τα θέσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και στην Βουλή.

Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ και δηλώσεις στο τοπικό κανάλι ΕΔΩ.