26/5/16

Συνέντευξη Ε. Καρακώστα στο Ράδιο Έναντι


Πανωλεθρία για την Πατρίδα χαρακτηρίζει τη συμφωνία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

Ο Συναγωνιστής Καρακώστας τόνισε πως παρόλο που η χώρα έχει δεσμευτεί για 99 χρόνια, μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση ακολουθώντας το παράδειγμα της κυβέρνησης Μεταξά, όταν ο τότε πρωθυπουργός προσέφυγε στα διεθνή δικαστήρια για παλιότερα δάνεια και δικαιώθηκε. Επίσης, ο βουλευτής χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρατικοδίαιτους κηφήνες που ψηφίζουν όλα αυτά τα νομοσχέδια επειδή έχουν να χάσουν πολλά.

Ο Ευάγγελος Καρακώστας αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό λέγοντας πως στα κέντρα φιλοξενίας διαπράττονται καθημερινά εγκλήματα και η αστυνομία έχει λάβει εντολές να μην παρεμβαίνει. Παράλληλα, τόνισε πως οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες απειλούν την εθνική ομοιογένεια του ελληνικού πληθυσμού.

Όσον αφορά το εκλογικό ποσοστό που έλαβε το ΕΛΑΜ στην Κύπρο και την είσοδό του στη Βουλή, ο κ. Καρακώστας είπε πως αυτό αποτελεί την καλύτερη είδηση των τελευταίων ημερών και μαζί Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ θα αγωνιστούν για τα εθνικά θέματα.

Τέλος, όσον αφορά το παραδικαστικό, ο κ. Καρακώστας μίλησε για την εμπλοκή του εισαγγελέα Ποιμενίδη που εκτελούσε και αυτός εντολές της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εμπλέξει τη Χρυσή Αυγή σε παράνομες πράξεις.