31/5/16

Επιτήδειος και Μίχος στα Ψαχνά


Ο ευρωβουλευτής στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος συναντήθηκαν στα Ψαχνά, τόπο καταγωγής του πρώτου, σε ένα διάλειμα από τα θεσμικά τους καθήκοντα, και έτυχαν ένθερμης υποδοχής από τους ψαχνιώτες που τους αναγνώρισαν. Ενδεικτικές φωτογραφίες:

28/5/16

Φωτορεπορτάζ: Στη Βόρεια Εύβοια του οσίου Ιωάννη του Ρώσου


Μια γεμάτη ημέρα στη βόρεια Εύβοια απόλαυσαν συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας κατά την εορτή του οσίου Ιωάννη του Ρώσου, στις 27/5. Με την ευκαιρία της προσκυνηματικής επίσκεψης του βουλευτού Ευβοίας Νίκου Μίχου, στον Ι.Ν. του Προκοπίου, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Ελληνορώσου οσίου, μέλη της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή, με ενημερωτικές δράσεις κατά την διαδρομή, αλλά και σύντομες εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση της περιοχής. Φωτορεπορτάζ:

26/5/16

Συνέντευξη Ε. Καρακώστα στο Ράδιο Έναντι


Πανωλεθρία για την Πατρίδα χαρακτηρίζει τη συμφωνία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

24/5/16

Γ. Επιτήδειος: "Η ισλαμική απειλή υποδαυλίστηκε από τα συμφέροντα των σιωνιστών"


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από τον ευρωβουλευτή στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, με παράλληλη κατατοπιστική προβολή, παρακολούθησαν την Κυριακή συναγωνιστές και φίλοι της Τ.Ο. Ευβοίας, με θέμα "Τρομοκρατία και Μέση Ανατολή".

20/5/16

Εκδήλωση μνήμης 5/42 Συντάγματος Ευζώνων

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 12:00, στο Σταυρό του Δ.Δ. Κλήματος Δωρίδος, θ τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων εις μνήμη των σφαγιασθέντων υπό των Κομμουνιστών, αγωνιστών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων Δημητρίου Ψαρρού. 
Η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει και φέτος τη μνήμη των Ευζώνων και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να παραστούν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοτικό Διαμέρισμα Κλήματος του Δήμου Δωρίδος.

Την Κυριακή στη Χαλκίδα ο ευρωβουλευτής Επιτήδειος


Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 7 μμ, στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, ο ευρωβουλευτής στρατηγός Γ. Επιτήδειος θα μιλήσει για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την ισλαμική τρομοκρατία.

9/5/16

Φωτορεπορτάζ: Η Τ.Ο. Ευβοίας στη Γραβιά για την επέτειο της μάχης


Για δεύτερη χρονιά, μέλη της Τ.Ο. Ευβοίας παρακολούθησαν τις επετειακές εκδηλώσεις για τη μάχη στο χάνι της Γραβιάς, όπου διακρίθηκε ο ευβοιώτης οπλαρχηγός Αγγελής Γοβιός. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ξανά το μοναδικό πολιτικό κόμμα που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση, αν και οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

6/5/16

Ε.Καρακώστας: "Καλέστε τον φρούραρχο για τον Δένδια"


Σκηνές απείρου κάλλους στην ολομέλεια της Βουλής, με τους Δένδια (ΝΔ) και Αναγνωστοπούλου (Σύριζα) να επιδίδονται σε μια θεατρική κοκορομαχία στην οποία έθεσε τέλος ο συναγωνιστής Καρακώστας, προτρέποντας το προεδρείο της Βουλής να καλέσει το φρούραρχο, καθώς Δένδιας και Αναγνωστοπούλου απαξιώνουν το κοινοβούλιο!

Ε.Καρακώστας: "Η τιμωρία σας από τον Λαό θα λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


Στη συζήτηση επί των άρθρων για το νομοσχέδιο-έκτρωμα του ασφαλιστικού και του φορολογικού τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας.

5/5/16

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα


Σε πολυσύχναστο οδικό κόμβο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας. Εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες Χρυσή Αυγή διανεμήθηκαν στους διερχόμενους οδηγούς. Ενδεικτικές φωτογραφίες: