18/5/12

Ενημερώστε μας για τις παρανομίες που γνωρίζετε

Στοιχειοθετείται καταγγελία, από την Τοπική Οργάνωση Ευβοίας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, κατά μεγάλων βιομηχανικών και ξενοδοχειακών μονάδων που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες (αλλά και υποαμειβόμενους "μαθητευόμενους", κυρίως αλλοδαπούς, πέραν της νόμιμης ποσόστωσης του 17%), με αποτέλεσμα οι Έλληνες οικογενειάρχες να μένουν άνεργοι! Οι μεγάλες μονάδες «τσιμπούσαν» επιδοτήσεις, υποτίθεται για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τις ελληνικές οικογένειες και, αντ' αυτού, απολύουν Έλληνες και απασχολούν παράνομους μετανάστες. 

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, που γνωρίζουν αποδεδειγμένα τέτοιες παρανομίες στους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2221077152 και να καταγγείλουν τις επιχειρήσεις που παρανομούν.
Οι καταγγελίες μπορούν να ειναι ανώνυμες και με απόκρυψη αριθμού. Την ευθύνη της καταγγελίας την αναλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι καταγγελίες θα ελεγχθούν, θα αξιολογηθούν και θα στοιχειοθετηθούν σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά των παρανομούντων, με κοινοποίηση σε ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. 

Να δούμε μετά ποιος (πολιτικός ή μη) θα τους «καλύψει»! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!  

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Σημείωση: Αντίστοιχη καταγγελία ετοιμάζεται και από την Π.Δ. Δωδεκανήσου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ειδικά για τις ξενοδοχειακές μονάδες, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ