20/5/12

Έχουμε τις ΛΥΣΕΙΣ


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Το κύριο όπλο με το οποίο πολεμούν το κίνημα των αληθινών Εθνικιστών τα ΜΜΕ της δικτατορίας των διεφθαρμένων είναι η λασπολόγηση. Έτσι, "ρίχνουν" συνεχώς την κεντρική ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το πρακτορείο τύπου δεν διανέμει παντού την εφημερίδα μας, τα κανάλια μας επιτρέπουν σχεδόν αποκλειστικά μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις και αρνούνται να μας καλέσουν σε ζωντανές συζητήσεις απέναντι σε άλλα κόμματα… 

Δεν σας λέμε τίποτε νέο εάν τονίσουμε ότι η κατάσταση της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ότι οι όποιες εκλογές με το όποιο αποτέλεσμα δεν θα δώσουν λύση. Δίνοντας όμως με την ψήφο σας δύναμη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα δώσετε την δυνατότητα στους ασυμβίβαστους και απροσκύνητους να δώσουν μέχρι τέλους την μάχη για την σωτηρία της Πατρίδας.
Το ομολογούμε, δεν πιστεύουμε στα ημίμετρα και εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, το σύνθημά μας «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ!

Θα αγωνιστούμε ενάντια στην κομματοκρατία και την δημόσια διαφθορά. Θα αγωνιστούμε να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική! Με λίγα λόγια και επιγραμματικά η πολιτική μας πρόταση:

1. Καταγγελία του μνημονίου και του εξωτερικού χρέους, κατόπιν λογιστικού ελέγχου του ύψους του. Οπωσδήποτε του μέρους εκείνου του εξωτερικού χρέους, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση των ληστρικών επιτοκίων των παγκόσμιων τοκογλύφων.

2. Κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος λαθρομετανάστες.

3. Πρόταση για εκλογές με σκοπό τη σύσταση συντακτικής εθνοσυνέλευσης.

4. Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, οριοθέτηση της ΑΟΖ και εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών της χώρας.

5. Άμεση εδώ και τώρα κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

6. Άμεση φορολόγηση των Τραπεζών.

***

Η εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών της χώρας μας αποτελεί βέβαιη λύση για το οικονομικό της πρόβλημα. Οι κινήσεις για να γίνει πράξη αυτή η προοπτική είναι η εξής:
  • Προώθηση της ενεργειακής και αμυντικής συνεργασίας μας με την Ρωσία.
  • Καταγγελία της Τουρκίας για παράβαση της διεθνούς νομιμότητας και για χρήση απειλής (casus beli) στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
  • Άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, δικαίωμα που κατοχυρώνεται με βάση το άρθρο 3 της σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, χωρίς να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη γειτονικών χωρών.
  • Άμεση χάραξη των ορίων της ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο.

Ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέρχονται από την μαζική λαθρομετανάστευση:
  • Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή.
  • Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων.
  • Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
  • Καταγγελία της συνθήκης του Δουβλίνου. Να ανοίξει ο δρόμος προς την Ε.Ε. για τα πλήθη που συνωστίζονται σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα.
  • Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτείονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου.
***
«Ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι αγώνας για βουλευτιλίκια, οφίτσια και ρουσφέτια. Είναι ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, για Εθνική Αξιοπρέπεια και Λαϊκή Δικαιοσύνη, είναι Αγώνας για να ξανακερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που έχουν έρθει παράνομα στην χώρα με ευθύνη των πολιτικάντηδων, με απόλυτη συνενοσή ενός ανίκανου και διεφθαρμένου κράτους. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Στον Αγώνα αυτό σε καλούμε να σταθείς στο πλευρό μας! Σου υποσχόμαστε μόνο ΑΓΩΝΑ και ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ