3/5/13

Πυρήνας Λιβαδειάς: Ενημερωτική δράση στα διόδια Θήβας


Στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στα διόδια όλης της χώρας, κλιμάκιο συναγωνιστών του Πυρήνα Λιβαδειάς διένειμε ενημερωτικό υλικό προς τους εκδρομείς συμπατριώτες μας, στα διόδια της Θήβας. Χιλιάδες φυλλάδια με την πολιτική πρόταση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μοιράστηκαν σε Ελληνίδες και Έλληνες, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής εξαπάτησης.



Η αποδοχή και ανταπόκριση του κόσμου στη δράση του Κινήματος, αποδεικνύει εκείνο το οποίο αποκρύβουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης και των δημοσκοπήσεων. Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία του Λαού μας, η οποία διακρίνει στον Αγώνα μας τη θέληση για την οριστική συντριβή των εχθρών της Πατρίδος. Επιπλέον, κατεδείχθη η παταγώδης αποτυχία του Καθεστώτος της σαπίλας και της διαφθοράς να διαρρήξει την Ενότητα μεταξύ Ελληνικού Λαού και Χρυσής Αυγής. Τίποτε πλέον δε μπορεί να σταματήσει τον Εθνικιστικό άνεμο ο οποίος σαρώνει την Ελληνική Πατρίδα!


Οι συναγωνιστές παρέμειναν στο σημείο για περισσότερες από τρεις ώρες, ενημερώνοντας τους συμπατριώτες μας και διαβεβαιώνοντάς τους, πως με τη δική τους στήριξη θα ξεβρωμίσουμε επιτέλους τον πολύπαθο τόπο μας.

Πυρήνας Λιβαδειάς
τηλ: 6985994905